Naar boven

PME Legend Jeans Nigthflight PTR120-BFS

De PME Legend Nightflight Jeans is het slimfit model van PME. De broek heeft een normale pasvorm, comfortabel in de heup en loopt smal uit in de pijp.
Zwart
Delen
Art.nr:
PTR120-BFS bfs
Merk:

Anderen bestelden ook

  • PME Legend Skymaster PTR650-DBU PME Legend Skymaster PTR650-DBU De PME Legend Skymaster jeans heeft 6-pockets met een normale tot lage taille. Deze PME Legend jeans heeft een tapered fit, dit wil zeggen dat de broek op het bovenbeen normale ruimte heeft en taps toeloopt. Deze PME Legend jeans is perfect voor de man die stevige, gespierde bovenbenen heeft, maar wel een modern pasvorm wil. De jeans sluit met een ritssluiting. € 109,95
  • PME Legend Skymaster PTR650-MBU PME Legend Skymaster PTR650-MBU De PME Skymaster jeans heeft 6-pockets met een normale tot lage taille. Deze PME Legend jeans heeft een tapered fit, dit wil zeggen dat de broek op het bovenbeen normale ruimte heeft en taps toeloopt. Deze PME jeans is perfect voor de man die stevige, gespierde bovenbenen heeft, maar wel een modern pasvorm wil. € 109,95

Omschrijving

De PME Legend Nightflight Jeans is het slimfit model van PME. De broek heeft een normale pasvorm, comfortabel in de heup en loopt smal uit in de pijp. 
Deze broek is geschikt voor de mannen met wat smallere bovenbenen. Het is een 5-pocket model met een ritssluiting en er zit stretch in de jeans voor een comfortabele pasvorm.

Iets bredere bovenbenen? Probeer dan eens de Skymaster van PME Legend of de Ralston van Amsterdams Blauw