Naar boven

5 tips voor het perfecte cadeau

Door Liesbeth de Hoop - 17 december 2019 -December is de maand vol feestdagen en cadeaus. Nog geen idee wat voor cadeau te geven? Doe inspiratie op en lees onze 5 tips voor het perfecte cadeau.

1. Parfum

Een speciaal en persoonlijke cadeau dat elke dag gedragen kan worden. Naast Scotch & Soda en Dstrezzed, heeft Chasin haar eigen geuren op de markt gebracht. Ego by Chasin is een frisse geur met houtige tonen en een vleugje grapefruit. Ook bij de frisse Ego Black herken je de houtige tonen, gecombineerd met een vleugje citrus. Beide parfums zijn verkrijgbaar voor € 39,95. Niet zeker welke geur het beste zal passen? Kom ze bij ons testen!2. Armbanden Banded Amsterdam.

Armbanden zijn perfect om een outfit af te maken en daarom ideaal om als (kerst)cadeau te geven. Banded Amsterdam wordt geinspireerd door kunst en cultuur uitingen van over de hele wereld. De armbanden van Banded zijn er in vele unieke prints en (grafische) dessins. "Van ingetogen klasse tot uitbundig en feestelijk" zoals Banded de armbanden zelf omschrijft. Voor ieder wat wils dus!
Verkrijgbaar voor vanaf €39,95.
3. Tommy Hilfiger giftbox

Sokken als cadeau saai? Niet met de mooie giftboxen bij ons! Naast de vrolijke en kleurrijke Happy Socks kun je bij ons ook een Tommy Hilfiger giftbox kopen met 5 paar sokken met verschillende dessins. Uiteraard allemaal voorzien van het merklogo. Perfect voor mannen die van details houden. Verkrijgbaar voor €39,95.

4. Riemen

Ga voor functioneel en stijlvol. In onze winkel vind je een royaal assortiment riemen van Schuchard&Friese. Misschien dat je dit merk (nog) niet kent, maar riemen maken kunnen ze zeker! Al 120 jaar vervaardigd dit Duitse bedrijf handgemaakte (leren) riemen in diverse kleuren, maten en dessins. Van net tot casual, je vind het bij ons allemaal. Verkrijgbaar vanaf €29,95. 5. T-shirts Slater & Garage

Last but nog least; t-shirts. Het t-shirt is de basis voor bijna elke outfit. Het wordt vaak gedragen en daarom is goede kwaliteit erg belangrijk. Je wilt natuurlijk graag een t-shirt dat lang meegaat. Het merk Slater is dan een perfecte match. Goede kwaliteit en een goede prijs! Je shopt deze t-shirts vanaf €24,95 (2-pack) in onze winkel én webshop.