Naar boven

Chasin Shop in Shop

Door Menno Steenstra - 12 maart 2014 - Jeans

NEW @ Lodewijk Mode voor Mannen


Zomer 2014 staat bij Lodewijk Mode voor Mannen in het teken van nieuwe modemerken. Eerder presenteerden wij al de merken Diesel en No-excess, nu is het tijd voor CHASIN.
Bij binnenkomst in de Jeanswear zal het merk je direct opvallen. We hebben er namelijk voor gekozen om bij de entree van de winkel een shop in shop van Chasin te plaatsten. Binnen die shop zijn dan ook alleen artikelen van Chasin te vinden. Met het aantrekken van een modemerk als Chasin benadrukken wij onze vooruitstrevendheid en oog voor trends. Met Chasin zorgen wij ervoor dat jij het hele jaar door bij ons een actueel modeartikel kunt vinden. Shop Chasin jeans en upgrade in een klap jouw outfit! 

Het verhaal achter Chasin..

Chasin werd in 1992 opgericht door Jan Peters, eigenaar van de jeansketen Score. Chasin is al ruim 20 jaar succesvol in de Benelux. De merknaam ‘’Chasin’’ is geïnspireerd door het lied ‘’chasin a dream’’ van Tashan. Dat lied stond op een album dat Jan Peters van een vriend kreeg. Chasin is gemaakt voor de nieuwsgierige persoon, die zich niet schaamt om grenzen te overschrijden. Een man, net als Jan, geïnspireerd door de energie en no-nosense houding van een rockster. Een man die lust ademt voor het leven. Op dit moment verkopen we Chasin' alleen in onze winkel in Franeker.