Naar boven

De stijl van Johnny Depp

Door Sanne Rinzema - 22 juni 2017 -
Als er een acteur is die je direct herkent aan zijn kledingstijl, dan is het wel Johnny Depp. Deze ster is bekend van onder andere de films Charlie and the Chocolate Factory, The Lone Ranger en uiteraard als de iconische Captain Jack Sparrow in Pirates of the Carribean. In deze blog kijken we naar de stijl van deze beroemde acteur! Johnny Depp is een man van uitersten als het gaat om zijn outfits. Of hij is van top tot teen gekleed in kostuum met accessoires en al, of hij gaat voor een casual rocker look. Vaak draagt hij daarbij een goede jeans met een plain shirt, eigenlijk een basic outfit dus.

1. Less is more

Goede basics zijn de basis van je outfit. We raden je dan ook aan om verschillende basic tee’s en jeans in de kast te hebben, zodat je makkelijk kunt combineren. Als je deze basis outfit opleukt met een hoedje hier en een armbandje daar, ga je ineens van basic naar Depp.De ingrediënten voor een goede basis outfit? Eigenlijk heel simpel: een goedpassend plain t-shirt (met ronde of v-hals) en een jeans. De fit maakt daarbij eigenlijk niet uit. Laat het afhangen van je humeur, net als Depp zou doen. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een destroyed denim van Cast Iron. De basic outfit maak je af met bijvoorbeeld een stoer horloge, leren armbanden of een ring.

  


2. Suite up

Als Johnny Depp naar een event gaat, dan weet je dat hij uitpakt. Je ziet hem bijna altijd in een driedelig kostuum . Ook de combinatie van een overhemd met een gilet, gecombineerd met een nette pantalon zie je Depp veel dragen. Het gilet is dus echt onmisbaar als het gaat om zijn ‘all the way’ outfit. Ook hierin valt Johnny Depp op door de details. Zo draagt hij met gemakt een combinatie in volledig dezelfde kleur, bijvoorbeeld zwart. Of hij kiest er juist voor een wit overhemd te dragen voor een verfrissend effect.Je begrijpt, een kostuum is natuurlijk onmisbaar. De sneakersuite is de nieuwste variant van de kostuums, waarbij de slanke pasvorm zich onderscheidt van een ‘standaardkostuum’. Ook de pantalon is iets korter, en kan daarom heel goed met verschillende types schoenen gecombineerd worden.Qua overhemd geven we jou de keus. Ga je voor effen wit? Of kies je net als Johnny Depp voor de donkere variant?  Kijk eens bij deze fijne overhemden van Olymp in verschillende fits.

  

Bij het zwarte kostuum hoort uiteraard, een gilet . Wat dacht je van deze gilets van Born with Appetite? Appetijtelijk niet? En goed te dragen in combinatie met je pak, maar zeker ook bij een nette broek en overhemd.


 

Voor welke van de twee outfits ga jij? Wij kunnen niet kiezen! Vorige kreeg schreven we al over de stijl van drie autocoureurs . Zijn er volgens jou nog andere acteurs, sporters, presentatoren die wij zeker eens moeten uitlichten? Laat het ons dan weten.