Naar boven

Evenementen agenda: Franeker

Door Sanne Rinzema - 09 juni 2017 - Winkel
Het Rock’n Roll Festival was voor Franeker weer de aftrap voor het evenementenseizoen. Dat betekent dat we een gezellige tijd met hopelijk goed weer tegemoet gaan. In deze blog delen we een aantal highlights uit de Franeker evenementenagenda. Benieuwd wat er de komende tijd allemaal te doen is in en rondom Franeker? Lees dan vooral verder!


1. Zomerbraderie


Op zondag 25 juni is er een zomerbraderie in het centrum van Franeker. Ook op deze dag zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00 uur! Vitamine Bo zorgt deze middag voor gezonde smoothies, extra reden om zeker langs te komen! We verwachten een hele gezellige middag in de stad. 

2. Oldtimer en schepenfestival


Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juli is het oldtimer en schepenfestival. De hele binnenstad is een groot evenemententerrein. Tijdens dit weekend kan je de mooiste oldtimers bekijken, meevaren in de schepen en genieten van diverse optredens. Kortom, een gezellig weekend dat je niet wil missen! Tevens staat dit weekend ook helemaal in het teken van de opening van de Waddenpoort. Dus ook per boot ben je van harte welkom in Franeker! In dit weekend leg je gratis je boot in Franeker aan.

Ps. Op zondag 16 juli hebben wij koopzondag. Wij staan voor je klaar tussen 13.00 en 17.00 uur! Leuk extraatje: het lekkerste ijs uit Franeker van Moto Delicato vind je deze middag bij ons in de winkel. Kom je proeven?3. PC Franeker

Hét kaatsevenement van Friesland. In Franeker kunnen we daar echt niet omheen. Op 2 augustus is het weer tijd voor dé kaatspartij van het jaar. Wist je dat de PC het oudste sportevenement van Nederland is? Deze dag bestaat uit een fantastische sfeer, veel spanning en sportiviteit en nog meer gezelligheid. Bij deze alvast een waarschuwing: wie eenmaal de PC heeft bezocht wil volgend jaar weer!


4. Agrarische Dagen


Last but not least: de Agrarische Dagen. Van woensdag 20 september t/m 24 september is het weer tijd voor de Agrarische Dagen. Dit evenement duurt vijf dagen en heeft dit jaar als thema: ‘AD geeft je lucht’. Bezoek de jaarmarkt, doe mee aan de zeepkistenrace of maak een rondvlucht boven Franeker!
Hebben jullie net zoveel zin in deze evenementen als wij? Mooi! Ben je voor deze dagen nog op zoek naar een nieuwe outfit, dan zijn wij er natuurlijk voor jou om je te helpen. We wensen je alvast een mooi evenementenseizoen toe!