Naar boven

Max, zijn er nog stoere outfits in de sale?

Door Gastblogger - 10 augustus 2017 -
Deze zomer hebben we weer mooie artikelen in de sale! Zowel online als in de winkel krijg jij korting op veel van jouw favoriete merken uit de zomercollectie. Maar hoe combineer je die zomerartikelen nu precies? En zijn er nog wel stoere outfits te vinden in de sale? Dat vroegen we Max!

Al jaren staat Max bij ons in de winkel en hij weet dan ook het fijne van kledingstukken op een stijlvolle manier combineren. Dus hier een mooie, zomerse set die Max uit de sale heeft geplukt!


Zomers, kleurrijk en stoer


Dat omschrijft deze outfit wel dacht ik zo. Perfect voor de zomerse dagen op kantoor, maar je kunt ook alleen het overhemd dragen voor een casual, maar toch unieke look. De print met kleurrijke vogels maakt het overhemd van R2 net even anders dan een standaard blauwe model.  

Het jasje is van Drykorn, de groene kleur en zijn pasvorm maken het jasje wat grover en stoerder dan anders. Drykorn staat dan ook bekend om zijn stoere looks. Dat is de reden dat ik het jasje combineer bij dit vrolijke overhemd. Zo houdt het elkaar in evenwicht.

Een witte jeans, van Vanguard, is altijd fijn om in de kledingkast te hebben. Het is een basis item voor in de zomer en op veel manieren te stylen! Om de outfit af te maken, heb ik de riem van SF erbij gepakt. Deze is van donkerblauw leer wat weer goed staat bij de nette schoenen van Rehab. Een kwestie van mixen en matchen!

En zo heb je een stoere, kleurrijke maar vooral stijlvolle outfit. En dat allemaal in de sale!