Naar boven

Nieuw binnen: Tommy Hilfiger

Door Sanne Rinzema - 23 maart 2017 - Casual
We hebben dit seizoen niet één, maar twee nieuwkomers op onze jeansafdeling. Naast Calvin Klein shop je nu nóg een iconisch merk in onze winkel: Tommy Hilfiger. Dit fashion label heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, want het merk is al decennia lang erg populair bij modebewuste jonge gozers en stijlvolle 35-plussers. Met Tommy ga je voor de 'preppy' citylook. Een clean uiterlijk met stoere twist.

De collectie

De voorjaarscollectie van Tommy Hilfiger heeft een clean uiterlijk. Daarmee bedoelen we zo subtiel mogelijke details, lichte kleuren en mooie basics. De trend waaraan de kleuren voldoen is marine. De hoofdkleur is namelijk blauw, met lichtblauw en wit. En in de details zie je rood terugkomen. Niet alleen bestaat onze collectie uit tops maar ook uit te gekke jeans, namelijk:

Tommy denim

Denimlook

Zoals we eerder aangaven is Tommy Hilfiger ook zeker voor de jonge modebewuste gozer geschikt. Dit komt doordat er op verschillende manieren denim is verwerkt in de collectie. Zo shop je bijvoorbeeld de polo’s die een ‘verwassen’ denim look hebben. Het lijkt of bestaat het materiaal uit jeansstof, maar dat is niet zo. Hiermee maak je de outfit stoer en modieus tegelijk!

Tommy polo

Preppy Citylook

Wil je iets meer vernetting in je outfit? Ga dan voor de ‘preppy’ citylook. Combineer een jeans met een clean overhemd, een paar goede schoenen zoals sneakers en een accessoire zoals een opvallend horloge.

Tommy hilfiger outfit


Voor wanneer het iets kouder is kan je over het overhemd nog een pullover dragen. Zoek je meer iets voor in de zomer? Combineer je outfit dan met een polo! Dit is een absolute musthave uit het seizoen! De mix tussen denim en business maakt jouw outfit net even iets meer ‘on point’ en daardoor helemaal volgens de laatste trends. Super hip en comfortabel tegelijk!

Alleen in Franeker verkrijgbaar

Enthousiast geworden? Kom dan snel eens langs om de collectie te bekijken! Op dit moment verkopen we Tommy Hilfiger alleen in onze winkel en nog niet online.