Naar boven

Trouwen in 2019

Door Liesbeth de Hoop - 24 januari 2019 - Trouwpakken


Ga je binnenkort trouwen? Maar heb je nog steeds niet het perfecte trouwpak gevonden? Wij helpen jou daar graag bij! Lees hier de nieuwste trends op het gebied van trouwpakken.   

Driedelig trouwpak

Het driedelig pak blijft een must. Het vest of gilet is toch net het item wat het trouwpak helemaal af maakt. Ga all the way en kies voor driedelig. Dan ben je 's avonds tijdens het feest op de dansvloer "zonder jasje" ook nog het heertje!

Kleur

Het is misschien wat gewaagd, maar met trouwpakken die afwijken van traditoneel blauw kom je in 2019 ook zeker goed voor de dag. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groen, de kleur van het seizoen. Zeer geschikt als je ervan houdt om op te vallen! Daarnaast kun je ook iets met prints te doen. Een geprint gilet is daarin een goede keuze. 

Ruit

Wil je net iets specialer dan een compleet effen pak, maar passen prints niet helemaal bij jou? Kies dan voor een trouwpak met een (klein) ruitje.

Slanke Italiaanse pasvorm

De slanke Italiaanse pasvorm is een populaire pasvorm. De jassen hebben een smalle taille en vallen ook smal bij de heupen. De broeken zijn voorzien van smalle pijpen en ook op de heup zijn ze smal gesneden. Zowel bij prints als effen stoffen past deze pasvorm perfect.

Deze stijl past het beste bij mannen met een slanke lichaamsbouw. Heb je een wat bredere bouw dan kan een Britse pasvorm goed bij je passen.

 

Trouwpak op maat

Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? No worries! Bij ons kun je jouw trouwpak ook op maat laten maken. Stel jouw trouwpak samen door te kiezen uit diverse stoffen, dessins, knopen en andere accessoires. Zo krijg jij een exclusief en uniek trouwpak wat perfect is afgestemd op jouw wensen.