Naar boven

Vaderdag cadeautip

Door Sanne Rinzema - 06 juni 2017 - Winkel
Alhoewel het iedere dag Vaderdag is, vieren we het 18 juni even extra. Nu herkennen we ieder jaar weer de vraag, maar wat moet ik dan geven of vragen? Geen paniek, wij helpen je graag uit de brand! Met deze tips weet je zeker dat je of iemand heel blij maakt, dan wel voor jezelf de juiste keus maakt ;).

1. Parfum

Welke man wil nu niet lekker ruiken? Een parfum weggeven doet het dus altijd goed! Wat betreft de parfum, daarin bieden wij twee keuzes aan. 1. Barfly van Scotch & Soda (voor hem & haar) en 2. Ego van Chasin’. Beide erg lekker, maar ook heel verschillend. Wil je er zeker van zijn dat deze parfum bij je past? Kom dan nog snel even ruiken! Barfly – Scotch & Soda €39,99 en Ego – Chasin’ €39,95.2. Cadeaubon

Heb je iets moois uit onze collectie op het oog? Dan is een cadeaubon altijd leuk om te krijgen. Je bepaalt helemaal zelf waar je de cadeaubon aan besteed. Zo speel je lekker safe dus. Het bedrag wordt door de koper zelf bepaald en hoeft niet in een keer te worden besteed. Handig toch?3. Boeken

Ga je binnenkort op vakantie of geniet je van het mooie weer in de tuin of op het balkon? Dan is een boek lezen extra fijn. Daarom hebben wij een ruime keus in onze boekencollectie, waaronder de bibliografie over Hans Kraay, René van der Gijp of een leuk kookboek! Prijzen vanaf €9,95.
4. Pet of hoed

Een pet of een hoed is deze zomer een echte musthave. Het maakt je outfit net even af en het beschermt je tegen de zon. Win-win! De pet is wat sportiever en de hoed is vooral erg modieus. Petten hebben wij van de merken Superdry en PME. Ga je liever voor een hoed? Kies dan een uit de collectie van Barts. Prijzen vanaf €29.95. 5. Sokken

Een item dat eigenlijk ieder jaar weer terugkomt, of het nu voor een verjaardag is als voor Vaderdag: sokken. Dat is niet voor niets want met sokken zit je altijd goed! Al helemaal met de vrolijke print van Happy Socks, daar krijg je spontaan een glimlach van op je gezicht. Leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen! Verkrijgbaar voor €7,99.
Genoeg keus als het gaat om leuke Vaderdagcadeaus! Natuurlijk pakken we dit ook graag voor je in. Geeft het net iets leuker weg.

Ps. Als ‘stille’ hint kan je deze blog natuurlijk ook even uitprinten en ergens op een zichtbare neerleggen of delen op je social media tijdlijn. Dan moet het wel goedkomen!