Naar boven

Colberts & Blazers

Wil je een artikel in onze winkel komen passen? Informeer vooraf altijd even of het artikel op voorraad is. We zijn telefonisch bereikbaar via 0517-392144 of stuur een appje naar 06-57063062

Veelzijdig kledingstuk

Het colbert is misschien wel een van de slimste kledingstukken om in je kledingkast te hebben. Voor een nette of zakelijke look draag je het colbert bovenop een pantalon. Houd je meer van casual dan staat een colbert ook heel goed op een jeans, gecombineerd met een leuk overhemd. Past de stoere jeanslook beter bij jou dan vervang je het overhemd voor een t-shirt met gave print en draag je een paar sneakers onder je jeans. Met andere woorden, het colbert kan altijd gedragen worden. En hij doet het ook héél goed als tussendoor jasje voor de iets frissere (lente of herst) dagen.

Colberts en Blazers online

We hebben verschillende colberts en blazers in ons assortiment. Van nette colberts tot stoere colberts met een camouflage print. Neem snel een kijkje bij de volgende kledingmerken:
  • Blue Industry colberts
  • Born With Appetite colberts

Trends zomer 2018

Vernetting in de mode, een hele belangrijke trend die veel invloed heeft op de collectie colberts en blazers. Het mag dit voorjaar net allemaal iets meer zijn, en dus wordt het colbert gecombineerd met het gilet. Op een jeans mag het colbert wat korter gedragen worden. Bij een kostuum is deze iets langer. Blauw is de hoofdkleur als het gaat om de voorjaarscollectie. Durf je voor wat anders te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor groen!