Naar boven

Amsterdams Blauw jeans


Amsterdams Blauw jeans


Amsterdams Blauw: je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Het jonge broertje van Scotch & Soda timmert hard aan de weg. En dat zie je! Wij worden extra blij van de frisse collectie urban wear en met name Amsterdams Blauw jeans. Deze jeans is dé basis voor je outfit.Over Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is de denimlijn van Scotch & Soda. Het merk staat voor Amsterdam couture met een edge. De collectie bestaat uit denim en casual wear, zoals sweaters , t-shirts en longsleeves. Er zit ook een verhaal achter de naam ‘Amsterdams Blauw’. Deze kleur, die je ook veelvuldig terugziet in de kleding van het merk, werd namelijk in de Gouden Eeuw gebruikt om Nederlands porselein te decoreren. Amsterdams Blauw is dus écht een Nederlands merk om trots op te zijn!

 

Collectie Amsterdams Blauw jeans

Blauw is natuurlijk de basiskleur van dit eigenzinnige Amsterdamse merk. Geen wonder dat je Amsterdams Blauw jeans vindt in alle mogelijke wassingen en coatings. Van klassieke bluejeans tot vintage stonewashed: de denims van Amsterdams Blauwe zijn echte eyecatchers! Met fijne, kwalitatieve stoffen, mooie wassingen en perfecte fittings zit er ongetwijfeld een jeans voor jou tussen.

 Advies op maat

Twijfel je over de maat? Vraag ons gerust om advies via de chat of kom langs in onze winkel in Franeker. Daar kun je direct de jeans van Amsterdams Blauw passen. Onze online voorraad kan afwijken van het aanbod in de winkel. Vraag ons altijd even vooraf of jouw favoriete Amsterdams Blauw jeans in onze winkel ligt.


Amsterdams Blauw per item


Is Amsterdams Blauw echt ‘jouw merk’? Dan passen deze items helemaal bij jouw Amsterdams Blauw jeans!

 

* Amsterdams Blauw sweaters

* Amsterdams Blauw t-shirts

 

Bekijk ook de collectie van Scotch & Soda om jouw look helemaal af te maken.