Naar boven

Amsterdams Blauw jeans

Amsterdams Blauw jeans

Amsterdams Blauw is een merk waar je eigenlijk niet meer omheen kunt. Het jonge broertje van Scotch and Soda timmert hard aan de weg. En dat zie je terug in een frisse collectie met urban wear. Waar wij extra blij van worden zijn de Amsterdams Blauw jeans. Blauw is natuurlijk de basiskleur van dit eigenzinnige Amsterdamse merk. Geen wonder dat je Amsterdams Blauw jeans vindt in alle mogelijke wassingen. Van de klassieke blue jeans, tot vintage stonewashed, de spijkerbroeken van Amsterdams Blauw zijn echte eyecatchers!


Over Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is de denimlijn van Scotch & Soda. Het merk staat voor Amsterdam couture met een edge. De collectie bestaat uit denim en casual wear, zoals sweaters , t-shirts en longsleeves.  Er zit ook een verhaal achter de naam Amsterdams Blauw. Deze kleur, die je ook veelvuldig terugziet in de kleding van het merk, werd namelijk in de Gouden Eeuw gebruikt om Nederlands porcelein te decoreren. Amsterdams Blauw is dus echt een Nederlands merk om trots op te zijn!


Amsterdams Blauw jeans collectie

De collectie jeans van Amsterdams Blauw voldoen helemaal aan de trends van deze tijd. Met fijne kwaliteit stoffen, mooie wassingen en perfecte fittings zit er ongetwijfeld een jeans voor jou tussen. Twijfel je over de maat? Vraag ons gerust om advies via onze chat of kom langs in onze winkel in Franeker, dan kan je de jeans direct passen. Let op: onze voorraad online kan afwijken van de voorraad in de winkel, dus vraag vooraf altijd even aan ons of jouw favoriete jeans wel in onze winkel hangt.