Naar boven

Amsterdams Blauw jeans

Amsterdams Blauw jeans

Amsterdams Blauw: je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Het jonge broertje van Scotch & Soda timmert hard aan de weg. En dat zie je! Wij worden extra blij van de frisse collectie urban wear en met name Amsterdams Blauw jeans. Deze jeans is dé basis voor je outfit.


Over Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is de denimlijn van Scotch & Soda. Het merk staat voor Amsterdam couture met een edge. De collectie bestaat uit denim en casual wear, zoals sweaters , t-shirts en longsleeves. Er zit ook een verhaal achter de naam ‘Amsterdams Blauw’. Deze kleur, die je ook veelvuldig terugziet in de kleding van het merk, werd namelijk in de Gouden Eeuw gebruikt om Nederlands porselein te decoreren. Amsterdams Blauw is dus écht een Nederlands merk om trots op te zijn!

Collectie Amsterdams Blauw jeans

Blauw is natuurlijk de basiskleur van dit eigenzinnige Amsterdamse merk. Geen wonder dat je Amsterdams Blauw jeans vindt in alle mogelijke wassingen en coatings. Van klassieke bluejeans tot vintage stonewashed: de denims van Amsterdams Blauwe zijn echte eyecatchers! Met fijne, kwalitatieve stoffen, mooie wassingen en perfecte fittings zit er ongetwijfeld een jeans voor jou tussen.

Bekijk hier het gehele assortiment van Amsterdams Blauw.