Naar boven

Amsterdams Blauw sweaters

Amsterdams Blauw sweaters

Amsterdams Blauw, de aparte denimlijn van Scotch & Soda, pakt dit seizoen flink uit met de nieuwe collectie sweaters. Amsterdams Blauw blinkt vooral uit in opvallende fonts en all over prints. Casual wear met een hele eigen uitstraling zeg maar en natuurlijk een vleugje Amsterdamse bluf. Wist je trouwens dat de naam Amsterdams Blauw refereert aan de kleur van de verf die in de Gouden Eeuw werd gebruikt om Nederlands porcelein te decoreren? Deze unieke mix bestond uit indigo uit China en Japan en een verf op oliebasis.  Het zorgt er in elk geval voor dat het merk zeer herkenbaar is en een eigen identiteit heeft.


Amsterdams Blauw Collectie

De nieuwe collectie van Amsterdams Blauw druppelt langzamerhand binnen. Wat we zien? Natuurlijk komt de kenmerkende kleur blauw veel terug in de designs, van denim tot indigo en  helblauw, het is blauw wat de klok slaat. Ook het woord ‘Blauw’ staat vaak in stoere print op de kledingitems. De collectie wordt afgewisseld met stoere kleuren zoals lichtgroen, donkerblauw en grijs. Shop de sweaters van Amsterdams Blauw in onze webshop of winkel in Franeker.

 

Amsterdams Blauw Sweaters Sale

Je kunt je nu extra voordelig in het Amsterdams Blauw steken, want we hebben diverse items in de Sale! Amsterdams Blauw sweaters, maar ook t-shirts en jeans met een fikse korting, zo lang als de voorraad strekt. Het kleine broertje van Scotch & Soda doet het niet alleen goed in Nederland maar ook daarbuiten. Het merk heeft daarmee Amsterdamse couture op de wereldkaart gezet. Wij bij Lodewijk zijn zeker fan, jij ook?