Naar boven

Amsterdams Blauw t-shirts

Amsterdams Blauw t-shirts

Shop de t-shirts van Amsterdams Blauw in onze webshop of winkel in Franeker. Met een Amsterdams Blauw t-shirt maak je je outfit helemaal af. Door de combinatie van kleur en print passen de shirts altijd bij een goede jeans. De t-shirts herken je direct aan de kenmerkende kleuren en het sprekende design. Er is veel aandacht besteed aan de details, hoe klein of hoe groot ze ook zijn. Dat is waar de collectie (en jij) direct mee opvalt. Denk hierbij aan opvallende stiksels, zakjes en prints.

Over Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is het paradepaardje van Scotch & Soda. Dit submerk is gericht op urban en casual kleding met uitstraling. De kleur blauw zorgt ervoor dat je de collectie direct herkent. Ook het woord ‘Blauw’ wordt veelvuldig in de shirts verwerkt. Logo’s zijn dit seizoen hót en meer zichtbaar dan ooit! En laten we wel wezen, het geeft een basic t-shirt net iets meer pit. Combineer je t-shirt met een Amsterdams Blauw jeans en jij bent klaar voor de dag.

Amsterdams Blauw t-shirts collectie 

Shop nu de nieuwe collectie Amsterdams Blauw online in onze webshop of in onze winkel! Er zijn tevens Amsterdams Blauw t-shirts in de sale, dus sla je slag nu het nog kan. Hou je van opvallende prints? Dan zit je bij Amsterdams Blauw helemaal goed! Als jongste telg van de Scotch & Soda familie wordt kwaliteit en oog voor detail gecombineerd met een vleugje Amsterdamse bluf. Geen wonder dat dit merk het niet alleen goed doet in Nederland. Ook in het buitenland zien we steeds meer Blauw op straat!