Naar boven

Blue Industry polo's

Nieuwe collectie

Alhoewel het nog koud en guur weer is, onze winkel vult zich langzaamaan met nieuwe collectie. En ook Blue Industry is weer met een prachtige collectie polo's in de schappen terecht gekomen. Bereid je voor op een sportieve collectie, met een nette twist!

Trends najaar  2018

Blauw, blauw en blauw. Blue Industry heeft zijn naam natuurlijk niet voor niks aan de kleur te danken. Blauw is waarover het gaat komend seizoen met hier en daar een andere kleur. Natuurlijk nog steeds geschikt als casual/businesswear.

In de polo’s gaat het in het nieuwe seizoen om de details. Je ziet direct dat hieraan veel aandacht is besteed. Zo zijn er polo’s met twee kleuren, onderkant wit en bovenkant blauw maar ook met twee verschillende soorten strepen. Mag het van jou nog wel iets gekker? Ga dan voor de opvallende all-over print. Wat ons betreft de musthave uit de collectie! Je combineert deze polo's met een nette spijkerbroek of chino, en jij bent klaar voor het najaar! 

Helaas verkopen we Blue Industry op dit moment helaas niet online, de collectie is wel aanwezig in onze winkel in Franeker.

Blue Industry polo's