Naar boven

Born with Appetite truien

Betaalbare collectie truien

Het Nederlandse modemerk Born with Appetite heeft een prachtige collectie truien voor een betaalbare prijs. De kleuren zijn ingetogen, passend bij het modebeeld van voorjaar 2017 Denk hierbij aan lichtblauw, donkerblauw, en grijs. Dé voorjaarskleuren waar het nieuwe seizoen om draait! 

 

Combinatie met een colbert

Het nieuwe seizoen bestaat uit een aantal opvallende trends. Zo ook de combinatie van een trui onder een colbert van Born With Appetite. Door deze combinatie te maken ontstaat er een iets meer casual outfit, dan wanneer je het colbert met een overhemd draagt. Vooral geschikt voor als je wel netjes gekleed wil gaan, zonder dat je jezelf 'overdressed' voelt. Draag je hem het liefst zo 'normaal' mogelijk? Dan kies je voor een mooi t-shirt eronder! Qua type broek kan je eigenlijk net zoveel combineren als in de tops. Je maakt je outfit stoerder door je outfit samen te stellen met een jeans, of juist netter met een mooie pantalon. 

 

Born With Appetite truien en meer koop je niet alleen in onze webshop, maar ook in onze winkel in Franeker. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat op voorraad is? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onze chat!