Naar boven

Camd David bodywarmer

Camp David Bodywarmer

Onze Camp David bodywarmer is wel hét musthave kledingitem van dit seizoen. Wie houdt van zwoele zeildagen op het water, weet dat het ’s avonds altijd afkoelt. Met een bodywarmer koel je niet af. We hebben een blauwe Camp David bodywarmer aan onze collectie toegevoegd die zich heel fijn laat combineren met een trui of longsleeve. De bodywarmer is vrij basic gehouden qua details, en past daarom bij iedere outfit. Met deze lichtgewicht bodywarmer ben je overal op voorbereid.

 

Over Camp David


Camp David is een Duits merk dat steeds populairder wordt in Nederland. De sportieve casual uitstraling in combinatie met de hoogwaardige materialen en details sluit goed aan bij de wensen van de Nederlandse man. Als lifestyle merk past het daarnaast prima bij de levensstijl van outdoor mensen op zoek naar avontuur. Dat moet ook wel als je slogan Just explore is natuurlijk! De uitgewerkte kleding heeft vaak stoere en opvallende opdrukken en borduursels van een extreem hoge kwaliteit.


Camp David Bodywarmer bij Lodewijk Mode


Ben je al langer op zoek naar een bodywarmer? Camp David zet in op deze trend met een heel mooi exemplaar. We hebben al meerdere verzoeken gehad van onze klanten en zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat we deze bodywarmer in de collectie hebben. De bodywarmer laat zich uitstekend combineren met een overhemd of t-shirt of polo van Camp David. Geen fan van bodywarmers? We hebben ook hele mooie van cast iron. En dat is nog niet alles! Aan onze winkel aan de Voorstraat in Franeker hebben we 900 m2 aan herenkleding, dus bij Lodewijk Mode slaag je zeker!