Naar boven

Camp David overhemd korte mouw

Camp David Overhemd korte mouw

Een Camp David overhemd met korte mouw mag dit seizoen eigenlijk niet ontbreken in je garderobe. Waarom? Omdat het de perfecte toevoeging is aan je zomergarderobe. Een overhemd met lange mouw is vaak te warm en te gekleed voor zomerse dagen. Een korte mouw overhemd maakt een outfit net wat netter, zonder dat het te warm wordt. Net als de t-shirts en polo’s hebben de Camp David overhemden met korte mouw opvallende details. Hiermee creëer je nog steeds die sportieve look, met een geklede twist. Ideaal ook voor op vakantie, voor tijdens het diner!

Over Camp David


Het Duitse merk Camp David heeft het goed begrepen. De moderne man wil er goed uitzien, maar zich ook altijd vrij kunnen bewegen. Met hun outdoor lifestyle uitstraling weten zij als geen ander deze elementen te verbinden. Dit betekent dat Camp David kleding niet alleen kwalitatief oersterk is, maar daarnaast ook een hoog draagcomfort kent. Dit Duitse merk heeft definitief voet op Nederlandse bodem gezet, juist door die combinatie van kwaliteit en comfort. De complete collectie van Camp David laat zich erg goed combineren door de frisse kleuren en de mix van effen stoffen en patronen.

Camp David overhemd met korte mouw bij Lodewijk Mode

Ook geïnteresseerd in een Camp David overhemd met korte mouw? Dat begrijpen we, want met dit kledingstuk kun je alle kanten op. Je kunt het zelfs boven een singlet dragen en gekleed ten tonele verschijnen. Wil je de hele collectie van Camp David bekijken? Kom dan langs in onze grote winkel aan de Voorstraat in Franeker. Hier vind je meer dan 900 m2 aan herenkleding. Dus naast de hier beschreven Camp David truien en vesten, hebben we ook Camp David shorts en T-shirts en polo’s. Daarnaast vind je natuurlijk een uitgebreide collectie mannenkleding van allerhande merken zodat je altijd goed voor de dag komt.