Naar boven

Camp David shorts

Camp David Shorts

De Camp David shorts zijn erg in trek dit jaar. De reden ligt met name in de lengte. In tegenstelling tot de shorts van andere merken, zijn deze van Camp David juist wat langer. Wel zo comfortabel en ook niet onverstandig als je veel buiten bent in weer en wind! We hebben dit seizoen twee shorts van Camp David in onze collectie. Een witte en een donkerblauwe variant. De shorts zijn beide rijk uitgewerkt in details, denk hierbij aan een steekzak en een extra broekzak. Zoals je gewend bent van dit merk, hebben de korte broeken een sportief uiterlijk. De shorts sluiten daarmee helemaal aan op de trend ‘sportinvloeden’ en kunnen met een opvallend t-shirt, of nettere polo worden gecombineerd.


Over Camp David

Het merk Camp David komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is inmiddels erg populair in Nederland. De sportieve casual  uitstraling in combinatie met de hoogwaardige materialen en details sluiten goed aan bij de wensen van de Nederlandse man. Als lifestyle merk past het daarnaast prima bij de levensstijl van outdoor mensen op zoek naar avontuur. Kleding van Camp David kan tegen een stootje zonder aan stijl in te boeten. We hebben is een ruime collectie van T-shirt en polo’s, Camp David overhemden en zelfs bodywarmers.

 

Camp David shorts bij Lodewijk Mode

Camp David shorts van de zomercollectie zijn net binnen bij Lodewijk Mode. Je kunt de shorts en andere items bekijken op de casual afdeling van onze winkel aan de Voorstraat in Franeker. Met ruim 900 m2 aan mode voor de moderne man heb je keus genoeg! Daarnaast vind je natuurlijk een uitgebreide collectie mannenkleding van allerhande merken. We hebben ook meer dan genoeg opties als het gaat om shorts, van kortere broeken tot driekwart modellen, afritsbroeken of zwemshorts, bij Lodewijk Mode vind je altijd wat je zoekt!