Naar boven

Camp David t-shirts en polo

Camp David T-shirts & polo’s

Camp David T-shirts en polo’s brengen je meteen in de stemming! De t-shirts van Camp David hebben dit seizoen zowel een opvallende kleur, als print! De kleuren van dit seizoen zijn koraal en felgroen. Heel mooi te combineren met blauw en wit dus, de andere twee hoofdkleuren van dit seizoen. De t-shirts van Camp David kun je zowel dragen onder een overhemd met korte mouw, als los, in combinatie met een stoere short of jeans. Waar je dit seizoen niet omheen kan, zijn de Camp David polo’s. Deze comfortabele polo’s hebben we in vele diverse varianten, van opvallende motieven tot een effen variant met subtiele details. Uiteraard zijn de polo’s net zoals de t-shirts voorzien van het logo van Camp David.

Over Camp David

Camp David is een lifestyle georiënteerd merk voor de avontuurlijke man. Dit betekent dat Camp David kleding niet alleen kwalitatief oersterk is, maar daarnaast ook een hoog draagcomfort kent. Dit Duitse merk  heeft definitief voet op Nederlandse bodem gezet, juist door die combinatie van kwaliteit en comfort. De uitgewerkte kleding heeft vaak stoere en opvallende opdrukken en borduursels van een extreem hoge kwaliteit. Een trend die we dit jaar veel terugzien zijn grote logo’s en prints. Kortom, met Camp David mag je gezien worden!

Camp David T-shirt & polo’s bij Lodewijk Mode

Je vindt de Camp David T-shirts en polo’s bij ons in de winkel op de casual afdeling. Camp David is het merk voor mannen die graag buiten zijn. De tagline luidt niet voor niets Just explore. Ben jij al klaar voor dit jaar? Naast T-shirts en polo’s verkopen we ook Camp David truien en sweaters en bodywarmers voor de koelere avonden. Kom snel langs om de uitgebreide collectie Camp David kleding te bekijken. Lodewijk Mode heeft meer dan 900 m2 aan mode voor de moderne man aan de Voorstraat in Franeker.