Naar boven

Cast Iron jeans

Cast Iron biedt de ultieme mix van jeans en fashion. Onze Cast Iron jeanscollectie bestaat uit verschillende jeans, in diverse wassingen en pasvorm. De slogan van Cast Iron luidt Prepare for glory. De draak in het logo maakt dit helemaal af: dit merk is voor mannen die avontuur niet uit de weg gaan en zich durven te onderscheiden van anderen! Ook de jeans van Cast Iron passen bij de kernwaarden van dit stoere Nederlandse merk, dat al sinds 2003 bestaat.

Jeans trends 2017

De jeans en broeken hebben dit voorjaar weer een nieuwe look gekregen. Waar de focus vorig jaar lag op de bikerjeans, mag het dit voorjaar allemaal weer iets losser vallen qua pasvorm. Het tapered model heeft een iets ruimere pasvorm op de bovenbenen en sluit onderaan mooi aan. De destroyed jeans is nog steeds hot, maar ook de katoenen variant van de spijkerbroek is helemaal terug in het voorjaarsassortiment. Cast Iron jeans zijn stoer, maar lenen zich ook uitstekend voor de nettere kleedmomenten. Draag bijvoorbeeld eens een Cast Iron overhemd op een ruige jeans voor een stoere maar toch geklede look.

Cast Iron jeans

Naast Cast Iron jeans, hebben we een complete lijn in huis om je look af te maken. Denk hierbij aan casual shirts en vesten, maar ook aan overhemden en polo’s. De complete Cast Iron collectie vind je op onze website, maar natuurlijk ook in onze winkel in Franeker! Niet op zoek naar jeans, maar wel helemaal fan van het merk Cast Iron? Bekijk hier dan eens de andere Cast Iron items die we voor je hebben: