Naar boven

Cast Iron overhemden

Cast Iron overhemden

Cast Iron overhemden kenmerken zich door hun eigen unieke stijl. Zoals je van ieder Cast Iron kledingstuk verwacht, zijn de overhemden exclusief, trendy en opvallend mannelijk. Als trendsettende man mogen Cast Iron overhemden niet in je kledingkast ontbreken. Ze zijn stoer, maar lenen zich ook uitstekend voor de nettere kleedmomenten. Draag bijvoorbeeld eens een Cast Iron overhemd op een ruige jeans voor een verfijnde look met een rauw randje.

Overhemden met verfijnde prints

Dit jaar gaat het vooral om verfijnde prints.  Denk hierbij aan stipjes, strepen of een mix van kleuren. Cast Iron besteedt veel aandacht aan de details zoals knoopjes, manchetten en mooi afgewerkte stiksels. Subtiel, maar toch onderscheidend.

Complete Cast Iron collectie

Naast overhemden heeft Cast Iron ook een hele verrassende en veelzijdige collectie met andere mooie fashionitems. Bekijk de complete Cast Iron collectie online of kom eens langs in onze winkel in Franeker! Niet opzoek naar een overhemd, maar wel helemaal fan van het merk Cast Iron? We hebben hieronder even een overzicht gemaakt van de verschillden productgroepen: