Naar boven

Cast Iron t-shirts

Cast Iron t-shirts mogen dit seizoen niet ontbreken in je kledingkast. De mooie prints en kleuren zorgen voor een frisse uitstraling, weer of geen weer! Dit jaar laat het merk veel streepjes, polkadots en vrolijke prints zien in haar shirts. Weer eens wat anders dan de bloemetjestrend van vorig jaar! Cast Iron voegt daarnaast stoere, mannelijke details toe die ieder item uniek maken. Denk hierbij aan knopen, ritsen, opvallende stiksels en borstzakken.

Over Cast Iron

Cast Iron is een echt mannenmerk. Dit blijkt ook wel uit de slogan: Prepare for glory. Ook de t-shirts van Cast Iron collectie 2018 passen bij de kernwaarden van dit stoere Engelse merk: mannelijk, zelfverzekerd, onderscheidend, bewust en ongepolijst. De draak in het logo maakt dit helemaal af: dit merk is voor mannen die avontuur niet uit de weg gaan en zich durven te onderscheiden van anderen!

Complete Cast Iron collectie

Naast Cast Iron t-shirts heeft dit merk een complete lijn in herenmode. Denk hierbij aan casual jeans en jacks, maar ook aan overhemden en polo’s. Bekijk de complete Cast Iron collectie online of kom eens langs in onze winkel in Franeker! Niet op zoek naar een t-shirt, maar wel helemaal fan van het merk Cast Iron? Bekijk hier dan eens de andere Cast Iron items die we voor je hebben: