Naar boven

Chasin Jeans

Chasin' is een modemerk met karakter. Een stoer en robuust karakter wel te verstaan. De jeanscollectie is het kloppend hart van Chasin'. Materiaal, wassing en details worden altijd met zorg uitgekozen. Chasin' jeans zijn verkrijgbaar in een aantal basismodellen. Jeansmodellen die ieder seizoen geupdate worden aan de hand van de laatste modetrends.

Chasin’ EGO 5-Pocket Stretch Jeans

Nog niet eens zo lang in de collectie van Chasin', maar nu al een klassieker: de EGO 5-pocket stretch jeans! Deze Chasin' jeans is een eigentijdse uitvoering van de originele 5-pocket denim. De Chasin' 5 pocket stretch jeans valt vooral goed in de smaak vanwege de comfortabele fit. Dit komt door het gebruik van stretch. Wat je ziet is een jeans, maar wat je voelt is een soort joggingsbroek. De Chasin stretch jeans krijgt ieder seizoen een iets andere look, dankzij nieuwe wassingen en details. 

Andere fits van Chasin’

Wie Chasin' zegt, zegt EGO; de slim en tapered fit jeans van dit mooie modemerk. Andere jeansmodellen zijn:
  • De Biker (skinny fit);
  • Iggy (skinny fit); en
  • Liam (slough fit).
Wat alle Chasin' jeans met elkaar gemeen hebben is de 3-piece Lotus pocket design, het gepatenteerde side label en de uitgewerkte details.

Chasin’ Jeans trends

De bikerjeans is helemaal hot! Dit najaar hebben de jeans een update gekregen, waar vorig jaar de skinny fit hot was gaat het dit najaar om een ruimere pasvorm aan de bovenkant, waar de broek taps toe naar beneden loopt. De kleuren voor het nieuwe seizoen variëren van zwart, donkerblauw (uiteraard),  en legergroen tot gebroken wit. Het thema van deze collectie is gebaseerd op indigo en dat zie je terug! 


Hieronder zie je vijf shop-the-looks met Chasin' Jeans voor het voorjaar:

Chasin look jeans grijs Chasin jeans donkergrijs Chasin jeans blauw Chasin jeans zwart Chasin jeans lichtblauw

Ps. neem voor een impressie van de jassencollectie even een kijkje op de pagina Chasin Jassen!