Naar boven

Destroyed denim

Destroyed denim: Een kapotte jeans?

De destroyed denim is dit seizoen dé jeans waar het allemaal om draait. De details maken deze jeans net wat anders dan een doorsnee spijkerbroek. Een destroyed denim is namelijk nooit hetzelfde. Dit komt doordat de jeans met de hand worden bewerkt. Wat maakt een destroyed denim nu zo uniek? De ruige look die ontstaat door gaten, opvallende stiksels en vaak opvallende gebleekte stukken.
 

Kun je destroyed denim wel wassen?

Als je net zo lang wil genieten van je destroyed denim als van je normale spijkerbroek, let dan op deze tips:
Was je destroyed jeans zo weinig mogelijk. Hiermee voorkom je dat de jeans krimpt of dat de kleuren vervagen. Beter is het om je jeans uit te hangen, tenzij hij natuurlijk echt vies is.
Ga je je destroyed spijkerbroek wassen, doe de jeans dan altijd binnenstebuiten en was indien mogelijk met azijn. Hou je altijd aan de wasvoorschriften die op het etiket staan. Wij adviseren je destroyed denim nooit warmer te wassen dan 30 graden, en zeker niet in de droger te stoppen! Zo is de kans het grootst dat je denim in topvorm blijft.
 

Destroyed denim kopen

Je hebt volop keus in ons aanbod destroyed denim. Niet alleen G-STAR, hét denimmerk van onze jeansafdeling maar ook Chasin, Calvin Klein en PME legend hebben destroyed denims in het assortiment. Daarbij kun je ook nog kiezen tussen verschillende wassingen, zoals donker blauw, lichtblauw en zwart en grijs. Benieuwd naar onze destroyed denim jeans? Van links naar rechts zie je Calvin Klein, G-STAR, Chasin’ & PME Legend. Je shopt deze denims in onze winkel in Franeker.