Naar boven

G-Star Footwear

G-star schoenen

G-Star schoenen is een relatief nieuw concept binnen de succesvolle G-Star kledingformule. Iedereen kent G-Star vanwege hun gave jeans, maar G-star is al jaren veel meer dan een jeansmerk. Naast o.a. geweldige overhemden, truien en vesten op de markt te hebben gebracht, waagt G-Star zich nu ook op de schoenenmarkt. En met succes. G-Star Footwear is in korte tijd al uitgegroeid tot een volwaardig schoenenmerk. Bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen wij G-Star schoenen op dit moment alleen in onze kledingwinkel.

Van trendy G-Star sneakers tot robuuste herenschoenen

Zoals je van G-Star gewend bent, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van hun producten. Als je een schoen van G-Star vasthoudt zie je het vakmanschap. Er is niet alleen gekozen voor hoogwaardig materiaal (denk aan stof, suède, leer en denim), maar ook het gebruik van subtiele stiksel valt direct op. Ze ontwerpen en produceren een complete lijn aan herenschoenen, zoals stoere mannelijke boots, trendy sneakers en zakelijke herenschoenen van suède. Als comfort, stijl en kwaliteit voor jou belangrijke aspecten zijn in een schoen, dan zit je met G-Star schoenen helemaal goed.

Lodewijk Mode voor Mannen

In onze winkel in Franeker verkopen wij diverse soorten G-Star schoenen. Toe aan een nieuw schoeisel? Kom voor persoonlijk advies naar Lodewijk Mode voor Mannen!

Nieuwsgierig naar de volledige collectie van G-Star? Jeans, shirts, sweaters en meer verkopen wij wél online! Bekijk de G-Star collectie hier.