Naar boven

G-Star jeans

G-Star jeans zijn misschien wel de meest populaire jeans onder de jongemannen. De stoere jeans met een ruig randje valt erg in de smaak bij de jongere generatie. Dit is ook de doelgroep waar het modemerk zich in hoofdlijnen op richt, maar toch zien wij dat de G-Star jeans in allerlei leeftijdsklassen wordt gedragen. Het modemerk gaat al een tijd mee en heeft daardoor een trouwe schare fans opgebouwd. Once you wear G-Star, you never want anything else! Dit voorjaar bestaat de nieuwe collectie van G-STAR weer uit een paar pareltjes die je zeker moet proberen! De collectie bestaat uit strak aansluitende jeans, maar ook wanneer je de jeans liever iets losser hebt zitten zit jij helemaal goed. Wil je eens écht wat anders? Ga dan voor de chino! Met de chino creëer je een compleet andere look, maar met de trend 'vernetting in de mode' sluit deze er perfect op aan. Zeker de moeite waar om eens te proberen! 

Wie de jeans past...

Lange benen, "weinig" kont of juist bolle billen? Welk probleem jij ook ervaart bij de aanschaf van een jeans of welke voorkeur je ook hebt, G-Star biedt je de oplossing. Het modemerk heeft namelijk verschillende pasvormen en lengtematen in hun assortiment, zodat voor iedere man een perfecte jeans te vinden is. Daarnaast varieert de collectie ook nog eens in diverse wassingen en kleuren. Of te wel, ook voor jou zit er altijd een geschikt model tussen! Je hebt de keuze uit de volgende modellen:

  • Slim fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Jeans met rechte pijpen
  • Loose fit jeans
  • Boot cut jeans

 

G-Star jeans online en "offline"

G-Star jeans verkopen wij zowel op onze jeansafdeling in Franeker als in onze webshop. Het aanbod in onze winkel kan afwijken van het online aanbod, en is vaak uitgebreider. Zoek je dus een specifiek G-Star jeans model maar vind je deze niet in onze webshop? Informeer dan gerust even bij ons via de chat of jouw ideale G-Star jeans wel in onze winkel te koop is.