Naar boven

G-Star jeans

G-Star Jeans


G-Star jeans is een van de meest populaire jeansmerken van Nederland! G-Star bestaat al sinds 1989 en werd opgericht door Jos van Tilburg. Dit denimmerk heeft stoere jeans met een ruig randje die erg in de smaak vallen bij jongeren.

De jeans van G-StarDe allereerste G-Star jeans die het merk in 1996 introduceerde, kwamen onbehandeld en rechtstreeks van de fabriek. Inmiddels is G-Star de Nederlandse landsgrenzen al lang ontstegen: in 2006 werd rapper/producer Pharell Williams mede-eigenaar van G-Star. Overal ter wereld vind je nu flagship stores en wereldwijd zijn er meer dan 6500 verkooppunten. Een merk om trots op te zijn dus!

Wie de G-Star jeans past...


Lange benen, "weinig" kont of juist bolle billen? Welk probleem je ook ervaart bij de aanschaf van een G-Star jeans of welke voorkeur je ook hebt: G-Star heeft de oplossing. Het modemerk heeft namelijk verschillende pasvormen en lengtematen in hun assortiment, zodat voor iedere man een perfecte G-Star jeans te vinden is. Daarnaast varieert de collectie ook nog eens in diverse wassingen en kleuren. Of te wel, ook voor jou zit er altijd een geschikt model tussen! Je hebt de keuze uit de volgende modellen:

  • Slim fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Jeans met rechte pijpen
  •  Loose fit jeans
  • Boot cut jeans


G-Star jeans zijn er zoals gezegd in alle soorten en maten. Van skinny tot loose fit, van classic blue jeans, tot destroyed. Het model hangt natuurlijk af van je eigen voorkeur. Naast de G-Star jeans heeft Lodewijk Mode online ook veel meer van G-Star. Probeer ook eens:

Heb je advies nodig? Kom dan naar onze winkel in Franeker.
Bij Lodewijk Mode nemen we alle tijd voor je en loop je zeker naar buiten met een jeans die bij je past. Of dit nu een prachtige G-Star jeans is of een stoere jeans van bijvoorbeeld PME Legend. Niet alleen G-Star jeans, maar nog veel meer Nederlandse en internationale merken onder een dak bij Lodewijk Mode!