Naar boven

G-Star jeans

G-Star jeans, zonder twijfel een van de meest populaire jeansmerken in Nederland! G-Star bestaat al sinds 1989 en werd opgericht door Jos van Tilburg. G-Star is een denimmerk bij uitstek. De stoere jeans met een ruig randje vallen erg in de smaak bij de jongere generatie. De RAW jeans die het merk in 1996 introduceerde, kwamen onbehandeld, rechtstreeks van de fabriek. Inmiddels is dit merk de Nederlandse landsgrenzen al lang ontstegen. In 2006 werd rapper-producer Pharell Williams mede-eigenaar van G-Star. Je vindt nu over de hele wereld flagship stores en wereldwijd meer dan 6500 verkooppunten. Een merk om trots op te zijn dus!

Wie de jeans past...

Lange benen, "weinig" kont of juist bolle billen? Welk probleem jij ook ervaart bij de aanschaf van een jeans of welke voorkeur je ook hebt, G-Star biedt je de oplossing. Het modemerk heeft namelijk verschillende pasvormen en lengtematen in hun assortiment, zodat voor iedere man een perfecte jeans te vinden is. Daarnaast varieert de collectie ook nog eens in diverse wassingen en kleuren. Of te wel, ook voor jou zit er altijd een geschikt model tussen! Je hebt de keuze uit de volgende modellen:

  • Slim fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Jeans met rechte pijpen
  • Loose fit jeans
  • Boot cut jeans

 

G-Star jeans bij Lodewijk Mode

G-Star jeans zijn er zoals gezegd in alle soorten en maten. Van skinny’s tot loose fit, van classic blue jeans, tot destroyed. Het model hangt natuurlijk af van je eigen voorkeur. Heb je advies nodig? Kom dan naar onze winkel in Franeker. Daar nemen we alle tijd voor je en loop je zeker naar buiten met een jeans die bij je past. In onze winkel ben je trouwens aan het juiste adres voor je hele garderobe, want we hebben meer dan 900 m2 met mannenkleding. Ja, je hoort het goed, alleen maar mannenkleding! Dus niet alleen G-Star jeans, maar nog veel meer Nederlandse en internationale merken onder een dak bij Lodewijk Mode!