Naar boven

Gilet

Vernetting in de mode is een trend die nadrukkelijk aanwezig is in het straatbeeld. Het Gilet is het perfecte kledingstuk om die trendy look te creëren. Voor een stoere look combineer je een gilet met een denim en een t-shirt, maar ga je echt all the way voor de vernetting dan draag je onder je Gilet een overhemd en eventueel een smalle das. Ook een combinatie van al deze items samen met een colbert sluit perfect aan op de trends. Durf uit te pakken in je outfit met het gilet! 

Trends in gilets voorjaar 2017

Ook in het voorjaar is het gilet een onmisbaar item in diverse collecties. Qua kleuren lopen de gilets dit voorjaar uiteen, ga voor een mooie lichtblauwe variant van Born with Appetite of kies voor effen zwart. Voor elke outfit hebben we dit voorjaar een geschikt gilet. Je kan er dus echt niet meer omheen om het gilet niet te dragen!

Je shopt online gilets van het merk Born with Appetite en in onze winkel in Franeker van nog veel meer merken. Het gilet is wat ons betreft de musthave van het voorjaar die echt niet mag ontbreken in jouw garderobe!