Naar boven

Happy Socks

Waarom saaie sokken dragen als je ook Happy Socks kan dragen? Zoals de naam al verraad zijn de sokken van Happy Socks een explosie van kleur en vrolijke prints.

Voor elke outfit passende Happy Socks

Happy Socks zijn er in diverse kleuren en prints. Zo kan jij je sokken aanpassen aan de kleur van je outfit. Of andersom mag natuurlijk ook! Happy Socks zijn hoe dan ook echte eyecatchers en gevne jouw outfit nèt die extra twist.

Colour the world

Het blije sokkenmerk heeft als missie om de wereld te kleuren met sokken. En dat lukt ze aardig, want Happy Socks zijn inmiddels al in meer dan 70 landen verkrijgbaar. Bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen wij hun sokken inmiddels ook alweer zo'n vijf jaar.

Zweeds design

Scandinavie en design gaan hand in hand samen. Niet zo gek dus dat de bedenkers van de Happy Socks uit Zweden komen. Maar naast een mooi design zijn de sokken ook van hoge kwaliteit stoffen gemaakt. Sterk, maar zacht waardoor de Happy Socks langer mee gaan. De sokken worden gefabriceerd in Turkije, door een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is. Dat vinden wij, als mede-familiebedrijf, natuurlijk een extra leuk detail!


Happy Socks verkopen wij op dit moment alleen in onze winkel in Franeker. Hieronder geven we je een kleine impressie van de vrolijke sokken die wij in ons assortiment hebben.