Naar boven

Olymp overhemden

Stjilvol, Chique en kreukvrij. Zomaar een paar kenmerken van een Olymp overhemd. Op onze business afdeling hebben we een ruim aanbod dresshemden, maar die van Olymp steken er op dit moment wel met kop en schouders bovenuit. Door de perfect parvorm, het percentage stretch in de stofsamstelling en de jong ogende dessins is een Olymp overhemd geschikt voor jong en oud. Daarnaast zet Olymp zich dagelijks in als het gaat om kwaliteitstoffen, zonder dat hier het milieu het slachtoffer van is. Reden genoeg om zeker een Olymp overhemd aan te schaffen! 

Trends voorjaar

Olymp besteed veel aandacht aan de details. Waar de pasvorm voortreffelijk is, doet de collectie als het om het uiterlijk gaat niet onder! De kleuren zijn vrij ingetogen, zodat ze nog steeds als businesswear geschikt blijven. Maar in de details maken ze een speelse twist. Hierbij gaat het om de prints, maar ook afwerking van de kraag en knopen.

Olymp als productspecialst.

Als we het hebben over een productspecialist, dan doelen we vanzelfsprekend op een merk dat zich specialiseerd in het producten van 1 artikelgroep. In het geval van Olymp dus overhemden.
Bekijk hieronder de verschillende pasvormen van Olymp.

* Level 5
* Modern fit