Naar boven

Pall Mall jeans

Doe mij maar een Pall Mall jeans horen we onze klanten vaak zeggen. Uiteraard doelen ze daarbij op het populaire jeans merk PME Legend. Vertouwde pasvormen, onverwoestbare spijkerbroeken en daarnaast ook nog een ontzettend leuke collectie aan PME Jassen, PME overhemden en PME truien & vesten.

Trends voorjaar 2017


Dit seizoen valt de jeans weer iets losser, daar waar het vorig jaar het liefst zo strak mogelijk mocht zitten verandert nu weer de pasvorm. Vooral op de bovenbenen merk je dit verschil. Vanuit daar lopen de jeans tot onder aan taps toe. Het maakt je outfit net iets ruiger en sportiever. Gaat jouw voorkeur toch uit naar de slim fit jeans? Geen probleem. Deze hebben we natuurlijk ook nog in onze collectie zitten!

Pall Mall als broekenspecialist


Als het draait om broeken en jeans dan is Pall Mall jeans toch wel de broekenspecialst in onze winkel. Iedere seizoen brengen ze een nieuwe pasvorm uit en dit zorgt er dus ook in de winter voor dat ons aanbod altijd actueel en trendy blijft. inmiddels is de tweede generatie PME LEGEND JEANS in onze winkel aangekomen en we blikken samen met jou terug op een aantal iconische modellen. Hieronder een opsomming van de meest populaire;

* PME LEGEND AVIATOR
* PME LEGEND COMMANDER
* PME LEGEND SKYHAWK
* PME LEGEND NIGHTFLIGHT
* PME LEGEND SKYMASTER