Naar boven

Scotch and Soda Ralston

Maak kennis met de Scotch and Soda Ralston, een van onze favoriete jeans uit de Scotch jeanscollectie. De Scotch and Soda Ralston is eigenlijk een jeans uit de collectie van het 'jongere broertje' Amsterdams Blauw. Maar de jeans heeft dezelfde fijne pasvorm als dat je van Scotch and Soda gewend bent. De Ralston is op de bovenbenen iets losser en sluit slank aan bij de broekspijp. Hierdoor heb je iets meer bewegingsruimte in de jeans. Een perfecte combinatie van een hippe jeans die ook nog een super comfortabel zit.

Scotch and Soda Ralston 

Ook dit seizoen staat de Scotch and Soda Ralston weer centraal in onze collectie. De jeans is verkrijgbaar in diverse wassingen, van lichtblauw tot aan donkerblauw gewassen. Door de diverse bewerkingen is geen enkele jeans hetzelfde. Daardoor zal je nooit iemand in precies dezelfde Ralston jeans zien rondlopen. Best wel cool toch?
 

Mix it up

Bij het lezen van de omschrijving verwacht je misschien dat de jeans alleen stoer te dragen is. Niks is minder waar! Juist door de Scotch and Soda Ralston te combineren met een ‘clean’ overhemd, gilet en colbert stel je een super hippe outfit samen. Dit seizoen is vernetting in je outfit dé trend waarbij je met deze jeans perfecte combinaties kan maken. Probeer bijvoorbeeld een Cast Iron, met een gilet en colbert van Born With Appetite. Succes gegarandeerd!