Naar boven

Superdry Friesland

Is Superdry is sinds de zomer ook online verkrijgbaar in onze webshop! Zoek je een exclusief kledingstuk dat voor langere tijd de vorm en kleur behoudt? Dan is Superdry iets voor jou! Superdry is een merk dat overal ter wereld wordt verkocht. Of je nu het Sydney Opera House staat te bewonderen of je staat op de Golden Gate. Geen probleem! Superdry heeft winkels in Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Azië en in Europa. In het Verenigd Koninkrijk zijn er zelfs 79 zelfstandige winkels. En dat te bedenken dat Superdry pas in 2003 is begonnen. Nu ruim 10 jaar later is er in Londen zelfs een winkel met 22.000 vierkante meter winkelruimte. En nu mag Superdry ook Friesland aan het rijtje toevoegen, want op de webshop en in Franeker verkopen we dit fantastische merk ook!

Oosters vs. Westers

Superdry laat zich inspireren door ontwerpinvloeden uit de Japanse graphics en het Britse design. Zelfs grote namen als David Beckham, Zac Efron en Helena Christensen worden geassocieerd met het modemerk. De collectie staat bekend om de prachtige kwaliteit, de mooie pasvorm en de verschillende neon-kleuren.

Zomercollectie 2018

Superdry en neontinten is een combinatie waar we niet meer zonder kunnen. En zoals we van Superdry gewend zijn is de zomercollectie weer volledig van neontinten en sportinvloeden voorzien! De collectie heeft uiteraard comfortabele sweaters, truien en vesten. Maar de zomercollectie heeft ook veel nieuws! Er zijn ‘inbetweens’ ; vesten die je ook als jas kan dragen. Als laatste zijn de shirts met grove ruitprint opvallend in deze collectie. En als het deze winter echt heel koud is, kan je bij Superdry altijd terecht voor mooie hoodies. 

Shop per categorie

Omdat onze collectie zo uitgebreid is laten we je graag zien welke categorieën aanwezig zijn:
Superdry sweaters
Superdry t-shirts
Superdry vesten
Superdry shirts 
Superdry joggingbroeken 
Superdry hoodies
Superdry parka’s


Zowel in onze webshop als in onze winkel in Friesland, Franeker om precies te zijn, verkopen we Superdry. De collectie kan wel van elkaar afwijken. Wil je er zeker van zijn dat jouw artikel op voorraad is? Neem dan even contact met ons op via de chat!

Is Superdry helemaal jouw ding? Bekijk dan ook eens de collecties van No Excess en PME