Naar boven

Trouwpak Leeuwarden

Ben je op zoek naar een trouwpak in Leeuwarden? Lodewijk Mode voor Mannen is al 75 jaar dé trouwspecialist van Friesland. Of je nu gaat voor een trendy pak, traditioneel of het liever casual houdt, op onze afdeling Trouwpakken vind je ongetwijfeld hét trouwpak dat volledig aansluit op jouw wensen.

Afdeling Trouwpakken

Onze modewinkel is gevestigd aan de Voorstraat 19-23 in Franeker, op slechts 15 à 20 autominuten verwijderd van Leeuwarden. Op onze afdeling Trouwpakken staan onze trouwspecialisten voor jou klaar om je het perfecte trouwpak aan te meten. We hebben een uitgebreide collectie trouwpakken van verschillende modemerken, maar kunnen ook een trouwpak op maat voor je maken. Uiteraard zijn je vrienden en familie ook van harte welkom voor een outfit naar wens. Naast trouwpakken hebben wij ook een casual en jeans afdeling, dus voor ieder wat wils. We maken er samen een mooie dag van met uitsluitend een lekker bakje koffie in ons Lodewijk Café.

Wedding Event Leeuwarden

In november 2016 waren wij aanwezig bij het Wedding Event in de Koperen Tuin te Leeuwarden. Hier hebben wij onder andere een modeshow verzorgd. Voor een impressie van het event en onze trouwpakken kan je onderstaand filmpje bekijken.Trouwpak Leeuwarden, een impressie

Om je een indruk te geven van onze winkel en trouwcollectie hebben wij onderstaande collage voor je samengesteld. Voor de complete collectie nodigen we je graag uit in onze winkel in Franeker.