Arrangementen Planetarium | Lodewijk Mode

 
 
Een combinatie van Mode en Sterren! Alleen bij Lodewijk Mode in Franeker! 🌟
 
JUPITER ARRANGEMENT

Wat zijn we trots en blij dat het Planetarium van Eise Eisinga in Franeker opgenomen is in het UNESCO Werelderfgoed. Graag willen wij jou een arrangement aanbieden om een dagje uit in Franeker compleet te maken; Word Modester van Franeker bij Lodewijk Mode!

We verwelkomen je bij ons in de winkel voor een verzorgde Personal Shop afspraak. Voor hem bij Lodewijk Mode voor Mannen, en voor haar bij Petra Lodewijk Mode. Besteed je tijdens je afspraak meer dan €150 per persoon? Dan hebben we een leuke actie inbegrepen: Een voucher van €20, vrij te besteden bij Grandcafé de Doelen op steenworp afstand van onze winkel.

Boek een afspraak via onderstaande button, waarbij je eventuele wensen alvast kunt aangeven en het aantal personen waarmee je komt shoppen.

Boek hier
 
MERCURIUS ARRANGEMENT

Stap in de wereld van sterren en stijl met het exclusieve arrangement van het Planetarium Franeker bij Lodewijk Mode! Ontdek de kosmos van het Planetarium en word tegelijkertijd een ModeSter van Franeker! 

Bij elke aankoop bij Lodewijk Mannen krijg je je entreeticket voor het Planetarium vergoed. En dat is nog niet alles! Laat jezelf vastleggen op onze Instagram pagina met ons unieke InstaFrame 'Wordt Modester van Franeker'. Dan ontvang je een geweldige give-away als extra beloning voor je stijlvolle keuze. 

Kom langs bij ons in de winkel en profiteer van dit arrangement!

Grijp deze kans en straal als nooit tevoren! 🌟

 
Wil je voor of na je afspraak bij ons ook slagen bij Petra Lodewijk Dames Mode? Dan verwijzen we je graag naar onderstaande pagina om aansluitend een afspraak te boeken! 

BEKIJK HIER HET ARRANGEMENT BIJ PETRA LODEWIJK MODE