Jubileum Deals

𝙅𝙪𝙗𝙞𝙡𝙚𝙪𝙢 𝘿𝙚𝙖𝙡𝙨!

Dit jaar is een bijzonder jaar voor Lodewijk Mode, want we vieren dit jaar het 80-jarig jubileum! Om dit te vieren, zijn er speciale Jubileum deals beschikbaar met een aantal geselecteerde merken! Bekijk hieronder wat de deals inhouden!

*𝘋𝘦 𝘫𝘶𝘣𝘪𝘭𝘦𝘶𝘮 𝘥𝘦𝘢𝘭𝘴 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘻𝘰𝘸𝘦𝘭 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦 𝘢𝘭𝘴 𝘣𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘪𝘨. 𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘭𝘰𝘰𝘱𝘵 𝘵/𝘮 𝘻𝘰𝘯𝘥𝘢𝘨 4 𝘫𝘶𝘯𝘪. 𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘪𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘪𝘨 𝘪.𝘤.𝘮 𝘮𝘦𝘵 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦𝘴.

 
PME Legend

Ontvang nu €10,- korting op geselecteerde items van het merk PME Legend! In deze acties doen T-Shirts, Polo's en Shorts mee.

Shop hier
State of Art

Ontdek het stijlvolle merk State of Art en profiteer van €30,- jubileumkorting bij aankoop van 2 geselecteerde artikelen. 

Shop hier
Neycko

Maak kennis met ons nieuwe merk Neycko en ontvang nu €10,- korting op alle items! Ontdek de unieke stijl van Neycko!

Shop hier
 
No Excess

Profiteer nu van deze speciale aanbieding van €20,- korting bij aankoop van 2 geselecteerde items van het merk No Excess.

Shop hier
Ma.Strum

Op de gehele collectie van Ma.Strum hebben we nu 20% korting! Ontdek de hoogwaardige kleding van dit mooie merk!

Shop hier
Campbell

Profiteer nu van de actie met het merk Campbell. Shop een overhemd met korte mouwen, polo en/of short en betaal slechts €99,95 voor 2 stuks!

Shop hier
 
 
Scotland Blue

Ontvang €15,- korting op geselecteerde polo's en shorts! De korte broeken die bij deze actie horen, zijn alleen verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Shop hier
Lyle & Scott

Ontvang tijdens de Jubileum deals 10% korting op de gehele collectie van het mooie merk Lyle & Scott. Shop hieronder alvast de collectie online! 

Shop hier
Baileys & R.B. Boston

Shop een overhemd met korte mouwen van het merk R.B. Boston samen met een trui van het merk Baileys voor slechts €89,95!

Shop hier
 

Sorteren