Naar boven

A Fish Named Fred

a fish named fred logo

A Fish named Fred

A Fish named Fred is een kleurrijk en vrolijk modemerk voor mannen. Bij Lodewijk Mode verkopen wij dit Nederlandse merk sinds de zomer van 2012. In korte tijd heeft A Fish named Fred al vele mannenharten gestolen. De frisse, kleurrijke overhemden dragen een positieve boodschap uit: "het maakt niet uit of je nu een makreel, goudvis of dolfijn bent, iedereen kan Fred zijn”. Met andere woorden: een overhemd van A Fish named Fred staat iedereen!

Fred tovert een glimlach op je gezicht

Toon je vrolijke kant met een overhemd van A Fish named Fred. Het merk heeft een eigen gezicht en kenmerkt zich door het speelse kleurgebruik, kwalitatieve materialen en geraffineerde details. Met een A Fish named Fred overhemd kom je goed voor de dag, of je nu gaat voor de stoere look (in combinatie met jeans) of een iets nettere outfit (gecombineerd met een gekleurde chino).

A Fish named Fred Wintercollectie 2017/2018

De wintercollectie van A Fish named Fred bevat nog altijd de gedessineerde overhemden die we van ze gewend zijn. Alleen ogen ze hier en daar iets rustiger. Ook vinden we deze winter bij het kleurrijke merk veel colberts met bijpassende gilets. “ It’s time to stand out and be proud” is de slogan van A Fish named Fred en dat doen ze deze winter zeker; ze werken dit seizoen namelijk samen met bierbrouwerij JopenKerk. En dan kan het natuurlijk niet anders dan dat er een shirt met een dessin van hopplantjes is ontworpen!

Vergelijkbare kledingmerken

Als A Fish named Fred je goed bevalt dan zijn de merken Scotch and Soda en Blue Industry misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!

  • A Fish named Fred overhemd
  • A Fish named Fred polo

Vergelijkbare kledingmerken

Als A Fish named Fred je goed bevalt dan zijn de merken Scotch and Soda en Blue Industry misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!