Naar boven

A Fish Named Fred

a fish named fred logo

A Fish named Fred online

A Fish named Fred is een kleurrijk en vrolijk modemerk voor mannen. Bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen wij dit Nederlandse merk sinds de zomer van 2012. In korte tijd heeft A Fish named Fred vele mannen harten gestolen. Met frisse, kleurrijke overhemden willen zij het volgende statement maken: "het maakt niet uit of je nu een makreel, goudvis of dolfijn bent, iedereen kan Fred zijn.". Met andere woorden: een overhemd van A Fish named Fred staat iedereen.

Fred tovert een glimlach op je gezicht

Toon je vrolijke kant met een overhemd van A Fish named Fred. Het merk heeft een eigen gezicht en kenmerkt zich door het speelse kleurgebruik, kwalitatieve materialen en geraffineerde details. Met een A Fish named Fred overhemd kom je goed voor de dag, of je nu gaat voor de stoere look (in combinatie met jeans) of een iets nettere look (gecombineerd met een gekleurde chino).

Zomercollectie 2017

De zomercollectie van A Fish named Fred is weer net zo vrolijk als die van afgelopen winter. De collectie herken je natuurlijk aan de opvallende prints, maar dit voorjaar is vooral gebruik gemaakt van felle kleuren. Dankzij de speelse details, zoals afwijkende kleur knopen, is het een feestje om de overhemden te dragen! De kleuren variëren van wit naar rood en donkerblauw en zijn daardoor erg makkelijk te combineren op een spijkerbroek of chino. Zoek je een overhemd met een vrolijke print en kleur? Dan moet je dit voorjaar zeker eens deze collectie bekijken.

Collectie A Fish named Fred

A Fish named Fred staat bekend om de volgende mode-items:

  • A Fish named Fred overhemd
  • A Fish named Fred polo

Vergelijkbare kledingmerken

Als A Fish named Fred je goed bevalt dan zijn de merken Scotch and Soda en Blue Industry misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!