Naar boven

A Fish named Fred

a fish named fred logo

A Fish named Fred

A Fish named Fred is een Nederlands merk dat je kunt kopen bij Lodewijk Mode. Dit kleurrijke en vrolijke is sinds de zomer van 2012 echt een favoriet van vele mannen. De frisse en kleurrijke overhemden van A Fish named Fred geven een positieve boodschap: ‘het maakt niet uit of je een makreel, goudvis of dolfijn bent, iedereen kan Fred zijn’. Met andere woorden: een overhemd van A Fish named Fred staat iedereen!


‘Het maakt niet uit of je een makreel, goudvis of dolfijn bent, iedereen kan Fred zijn’.
Fred tovert een glimlach op je gezicht


Met een overhemd van A Fish named Fred toon jij je vrolijke, frisse en speelse kant. Het merk herken je door het opgewekte kleurgebruik, de hoogstaande kwalitatieve materialen en geraffineerde details. Met een overhemd van A Fish named Fred kom je goed voor de dag, of je nu gaat voor de stoere look in combinatie met jeans of een nette overhemd gecombineerd met een gekleurde chino.

A Fish named Fred Wintercollectie 2017/2018

De wintercollectie van A Fish named Fred heeft nog altijd de gedessineerde overhemden die je van hen gewend bent. Alleen ogen ze hier en daar iets rustiger. Ook zie je deze winter bij A Fish named Fred veel colberts met bijpassende gilets in vrolijke kleuren. ‘ It’s time to stand out and be proud’ is de slogan van A Fish named Fred en in deze winter is dat zeker. Het merk werkt namelijk samen met bierbrouwerij JopenKerk. Natuurlijk is er dan ook een echt ‘hopjesplant-shirt’ met het dessin van, hoe kan het ook anders, een hopjesplant!
Vergelijkbare kledingmerken


Als A Fish named Fred je goed bevalt, dan zijn deze merken misschien ook wel iets voor jou!

·       Scotch and Soda sweaters

·       Blue Industry overhemden

Shop de collectie van deze topmerken online of kom langs bij ons in de winkel.