Naar boven

Alan Red

alan red logo

Alan Red t-shirts online

Alan Red is bij uitstek "the T-Shirt company".  Het modemerk werd in 1940 opgericht in Italië door het bedrijf Magir. Sinds de succesvolle introductie in ons land mag Alan Red zich een van de grootste basic t-shirts leverancier van Nederland noemen. Bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen wij Alan Red t-shirts al jaren aan tevreden klanten.

Basis t-shirts met perfecte pasvorm

Alan Red staat bekend om zijn collectie basis t-shirts van uitstekende kwaliteit. De t-shirts zijn verkrijgbaar in 100% katoen en in een combinatie van katoen en lycra. Laatstgenoemde combinatie zorgt voor fijne stretch t-shirts. Dankzij de ideale pasvorm met voldoende lengte op de rug voelt menig man zich prettig in een Alan Red t-shirt en daarom kan dit mooie basic shirt niet ontbreken in je kledingkast.

Zomercollectie 2017

Alan Red biedt ieder seizoen weer een mooie collectie aan basisshirts aan. De basic t-shirts van Alan Red zijn perfect te combineren voor iedere gewenste look.

Vergelijkbare kledingmerken

Als Alan Red t-shirts je goed bevallen, dan is de collectie van Kultivate misschien ook wel wat voor jou! Of maak jouw outfit compleet met accessoires van Scotch and Soda of PME. Check de collecties van deze topmerken op onze site!