Naar boven

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw

Jongere broertje van Scotch and Soda

Amsterdams Blauw komt uit de familie van Scotch and Soda. Je kunt ze ook wel het jongere broertje noemen. Amsterdams Blauw vertegenwoordigt de denim- en jeansstijl van Scotch en valt vooral goed in de smaak bij de jongere generatie. Maar je bent zo jong als je, je voelt dus voel je ook op iets oudere leeftijd vooral vrij om dit mooie merk te dragen!

Collectie Amsterdams Blauw

In de collectie van Amsterdams Blauw zie je heel duidelijk de handtekening van Scotch and Soda terug. De kledingitems zijn lekker hip en trendy, maar dan met een iets jongere uitstraling en echt gericht op de denim- en jeansklant. Het ontwerpteam laat zich inspireren door Amerikaanse en Japanse invloeden en ontwerpen verschillende collecties per seizoen. Deze zomer zijn dat o.a. Sea You, You can't have it all en Tokyo cult.

Zomercollectie 2017

Stoere jeans en sportieve tops. Daar is het waar het dit seizoen om gaat bij Amsterdams Blauw. Alhoewel het misschien nog geen hoogzomer is, met de sweaters uit de collectie zit jij er nu al in het nieuw en warm bij! De collectie wordt afgewisseld met vrolijke voorjaarskleuren zoals lichtgroen, donkerblauw en grijs. Hou je van opvallende prints? Dan zit je bij Amsterdams Blauw helemaal goed! De collectie springt direct in het oog en is geschikt voor vele gelegenheden. Je kan je outfit net zo stoer dan wel netjes maken zoals jij wilt!