Naar boven

Benvenuto

Nieuw bij Lodewijk Mode voor Mannen: Benvenuto. Dit hippe kostuummerk is net wat anders is dan de rest! Qua doelgroep richt Benvenuto zich op de jonge pakkendragers. Wie denkt dat een kostuum niet lekker zit? Die heeft nog nooit een kostuum van Benvenuto gedragen!

Sportieve kostuumoutfit

Als je wilt en mag opvallen in je kostuum dan zit je bij Benvenuto helemaal goed. Doordat er door het merk gebruikt wordt gemaakt van flexibele stoffen (jersey stoffen) zit het kostuum als een joggingpak. Maar, dan natuurlijk wel gekleed! Qua pasvorm sluiten de kostuums strak aan en zijn de broekspijpen korter dan normaal. Wil je helemaal je outfit volgens de laatste trends afmaken? Combineer het kostuum dan met een paar kekke sneakers! Nog een groot voordeel van Benvenuto kostuums is dat ze kreukvrij blijven!

Benvenuto 2018


De sneakersuit is dé trend van dit jaar en de flexstoffen houden je ook deze winter lekker warm! Dit kostuum met een jonge en slanke pasvorm is perfect voor de jonge professional. De combinatie van kleur, print en stoffen maakt hem super comfortabel, gekleed en hip tegelijk. En geloof ons, als je eenmaal een sneakersuit draagt, wil je nooit meer anders! Draag je het liefst je vertrouwde jeans? Ga dan voor de trend ‘broken suit’ waarmee je bij je jeans een goed colbert draagt voor een nette look. Ook hiervoor kan je dit seizoen bij Benvenuto terecht!

Op dit moment verkopen we Benvenuto alleen in onze winkel in Franeker.

Sneakersuit