Naar boven

Bjorn Borg

Björn Borg

Bjorn Borg boxers

Bjorn Borg boxers, wie kent ze niet. Het bekende onderbroekenmerk brengt al jarenlang hun populaire Bjorn Borg boxershorts op de markt. De roots van Björn Borg liggen in Zweden. Hun succesverhaal startte rond 1995 toen hun boxershorts aansloegen in het Scandinavische land. Kort daarna volgden ook andere Europese landen, waaronder Nederland. Inmiddels richt Björn Borg zijn pijlen ook op de rest van de wereld en verkopen zij niet alleen boxers maar ook onder andere sportkleding, schoenen, tassen, parfums en brillen. Al die categorien gebaseerd op de sport die hun voorbeeld uitoefende! Björn Borg was namelijk een proftennisser.

De sexy rock god

De vaste klantenkring van Bjorn Borg associëren het merk met kernwoorden als innovatief, opvallend en onderscheidend. De boxershort lijn van Björn Borg bestaat uit vrolijke prints, felle kleuren en veel verschillende modellen. De pasvorm van Bjorn Borg boxershorts is zeer comfortabel en daarom heeft menig Nederlandse man een of meerdere exemplaren in hun onderbroekenlade liggen. Volgens eigen bewoordingen van Bjorn Borg, voelt de drager van hun boxershorts zich als een sexy rock god.

 

Bjorn Borg Online

Dit seizoen verkopen we Bjorn Borg boxers alleen in onze webshop. In onze winkel in Franeker verkopen we boxershorts van Scotch and Soda, Alan Red & Chasin.