Naar boven

Camp David

Camp David

Camp David bij Lodewijk Mode voor Mannen!

Camp David verkopen wij al weer geruime tijd in onze kledingwinkel. Het Duitse merk Camp David heeft definitief voet op Nederlandse bodem gezet. Voorheen werd Camp David al wel verkocht bij verkooppunten in Nederland, maar het merk had nog geen eigen winkel. Het lifestyle georiënteerde merk heeft zich nu gevestigd in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De visie is om op korte termijn meer dan dertig winkels te openen in Nederland.

Kleding voor de avonturier

Trek jij er regelmatig op uit met de caravan, trotseer jij de hoogste bergen of ga je regelmatig zeilen? Dan is Camp David echt iets voor jou. Het merk richt zich namelijk op de avonturier die houdt van kleding die comfortabel zit, maar toch modieus is. Camp David mixt traditie, moderniteit en sportiviteit moeiteloos. Daarmee valt het merk in de smaak bij jong en oud.

Wintercollectie 2017

Comfortabel en sportief, dat is waar Camp David voor staat. Voor de nuchtere Friese man dus heel geschikt. De collectie van Camp David herken je aan de opvallende logo’s. Wist je dat deze winter het een trend is dat het logo extra goed zichtbaar is? Met de collectie van Camp David zit je dus helemaal goed! Qua kleur gebruikt Camp David dit seizoen het vertrouwde blauw, met koraalrood voor de afwisseling.

Collectie Camp David

De collectie van het casual herenmodelabel bestaat uit:

  • Camp David jassen
  • Camp David t-shirts
  • Camp David overhemden
  • Camp David polo’s
  • Camp David broeken / jeans

Wij verkopen Camp David zowel in onze winkel in Franeker als online. Kom gerust langs voor persoonlijk advies, wij helpen je graag verder. Op onze andere merkenpagina's ben je gewend dat we doorverwijzen naar andere merken in onze webshop. Bij Camp David doen we dan niet vanwege de simpele reden dat Camp David zó uniek is dat er naar onze mening geen vergelijkbare merken zijn.