Naar boven

Cavallaro

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli ontwerpt semi-dress overhemden in Italiaanse stijl. Cavallaro onderscheidt zich met vernieuwende designs en zichtbaar vakmanschap. De geschiedenis begint in 1999 toen Giuseppe Cavallaro zijn eerste dassencollectie importeerde vanuit Napels. Drie jaar later startte Cavallaro met het ontwerpen van prachtige overhemden.

Semi dress overhemden

Cavallaro overhemden springen perfect in op de trend van smart casual. De overhemden zijn namelijk niet alleen ideaal te combineren met een pak, maar staan ook erg mooi op een stoere denim.

Zomercollectie 2017

Ben je op zoek naar een fris overhemd? Dan raden we je absoluut de collectie van Cavallaro aan. Door de combinatie van frisse kleuren en subtiele prints zijn de overhemden zeer geliefd. De kleuren die dit seizoen vooral zijn toegepast zijn lichtblauw, wit en donkerblauw. Met hier en daar een afwijkende kleur en opvallende print. Door de ruime keus zit er altijd een mooi basic of juist opvallende print overhemd bij!

Vergelijkbare kledingmerken

Cavallaro is een écht overhemden kledingmerk. Qua stijl en kwaliteit kan je Cavallaro vergelijken met Giordano en Blue Industry.