Naar boven

Cavallaro

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli ontwerpt semi-dress overhemden in Italiaanse stijl. Cavallaro onderscheidt zich met vernieuwende designs en zichtbaar vakmanschap. De geschiedenis begint in 1999 toen Giuseppe Cavallaro zijn eerste dassencollectie importeerde vanuit Napels. Drie jaar later startte Cavallaro met het ontwerpen van prachtige overhemden.

Semi dress overhemden

Cavallaro overhemden springen perfect in op de trend van smart casual. De overhemden zijn namelijk niet alleen ideaal te combineren met een pak, maar staan ook erg mooi op een stoere denim.

Cavallero Heren 2019

Cavallaro heeft misschien wel de mooist gemaakt overhemden die we in onze winkel hebben hangen. Door de kenmerkende stijl en kwalitatieve stoffen hebben ze een hele luxe uitstraling. Ben je op zoek naar een overhemd dat zit als gegoten? Dan raden we je absoluut de collectie van Cavallaro aan. De kleuren die dit najaar vooral zijn toegepast zijn grijs- en blauwtinten. Hier en daar vind je een afwijkende kleur en opvallende print. De Italiaanse pasvorm zorgt ervoor dat je er pico bello bijloopt dit seizoen.

Vergelijkbare kledingmerken

Cavallaro is een écht overhemden kledingmerk. Qua stijl en kwaliteit kan je Cavallaro vergelijken met R2 overhemden en Blue Industry.