Naar boven

DNR

DNR

DNR online

DNR leren jassen worden wereldwijd verkocht. Het stoere mannenmerk is in 1860 opgericht en is sindsdien dé specialist in leren jassen. DNR, voorheen Donar, houdt de mode nauwlettend in de gaten en past haar leren jassen ieder seizoen aan het nieuwe modebeeld aan. Bij Lodewijk Mode voor Mannen verkopen wij de DNR jas alweer geruime tijd in onze kledingwinkel.

Focus op draagcomfort

DNR produceert leren jassen voor iedere man en heeft een duidelijke focus op het draagcomfort. De leren jassen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van een nette en iets wat langere leren jas tot een stoer en kort jack. Zo voelt iedere man zich prettig in een DNR jas. naast de prima pasvorm en de prettige stoffen die DNR gebruikt, is het pas bereik ook nog eens ontzettend breed. 

Collectie

Ook dit seizoen koop je bij ons weer prachtige leren jacks van DNR. Je herkent de collectie aan de kwalitatieve materialen en subtiele details. Qua kleur is de collectie niet heel uitgesproken, en past daarom goed bij de nuchtere Friese man. Dit seizoen bieden we verschillende kleuren aan en is er daardoor ook altijd voor jou een perfecte jas!