Naar boven

Eterna

Eterna overhemden

Het fundament van het merk Eterna is in Wenen gelegd. Ruim 150 jaar geleden! De gebroeders Honingsberg vonden daar de meerwaarde van een dubbele stof uit. En als snel werd de techniek enorm populair vanwege de ''strijkvrije'' shirts en overhemden. Ruim 150 jaar later, verkoopt Eterna ruim 3 miljoen shirts en 600.000 overhemden per jaar!

Eterna Collectie 2018

Eterna is een van die merken, waarvan je er wel twintig stuks in je kledingkast wilt hebben hangen. De pasvorm zit als gegoten en door de goede kwaliteit gaan de overhemden een lange tijd mee. Iets waar Eterna bekend om staat zijn de materialen waarmee ze werken. Deze zijn duurzaam en zorgen voor de fijne pasvorm. De nieuwste collectie is geschikt door de basisitems die voor een ieder onmisbaar zijn, daarbij heb je keuze uit veel verschillende kleuren. Uitbundige combinaties zijn niet aan Eterna besteed. Zij gaan voor een smaakvolle look met kleuren die elkaar op subtiele wijze versterken en rijke details zoals patches, pipings en contrastknopen.

Vergelijkbare kledingmerken

Als Eterna overhemden je goed bevallen dan vallen de overhemden van Fellows en Blue Industry misschien ook wel in de smaak! Bekijk de collecties van deze topmerken online!

Eterna