Naar boven

FALKE

Falke sokken online

Falke sokken zijn een begrip in Nederland. En dat is niet voor niets. De sokken van Falke zijn namelijk van topkwaliteit. Hoewel er nog steeds veel mannen zijn die denken dat sokken gewoon sokken zijn, verdwijnt deze mening al gauw wanneer je eenmaal gewend bent aan Falke sokken. Het Duitse sokkenmerk is in 1895 opgericht door de heer Falke-Rohen. Sindsdien heeft het bedrijf hard aan de weg getimmerd en wordt hun sokken wereldwijd verkocht.

Sokken met de perfecte pasvorm

Falke sokken zijn met name populair vanwege de uitstekende kwaliteit en het draagcomfort. Je betaalt dan wel een iets hogere prijs voor Falke sokken dan voor de B-merk sokken, maar daar staat tegenover dat de sokken van Falke bijzonder lang meegaan en dat ze een pasvorm hebben als geen ander. Dat maakt de prijs/kwaliteitverhouding van Falke sokkenmeer dan aantrekkelijk.

Iets voor jou?

Houd je van comfort en kwaliteit en ben je op zoek naar een mooie outfit voor bij je Falke sokken? Dan zijn de collecties van State of Art, Giordano en Marnelli waarschijnlijk echt iets voor jou! Bekijk ze online in onze webshop.