Naar boven

FALKE

Falke sokken online

Falke sokken zijn een begrip in Nederland. En dat is niet voor niets. De sokken van Falke zijn namelijk van topkwaliteit. Hoewel er nog steeds veel mannen zijn die denken dat sokken gewoon sokken zijn, verdwijnt deze mening al gauw wanneer je eenmaal gewend bent aan Falke sokken. Het Duitse sokkenmerk is in 1895 opgericht door de heer Falke-Rohen. Sindsdien heeft het bedrijf hard aan de weg getimmerd en wordt hun sokken wereldwijd verkocht.

Sokken met de perfecte pasvorm 

Falke sokken zijn met name populair vanwege de uitstekende kwaliteit en het draagcomfort. Je betaalt dan wel een iets hogere prijs voor Falke sokken dan voor de B-merk sokken, maar daar staat tegenover dat de sokken van Falke bijzonder lang meegaan en dat ze een pasvorm hebben als geen ander. Dat maakt de prijs/kwaliteitverhouding van Falke sokkenmeer dan aantrekkelijk.

Wintersokken van Falke

Of je nu wintertenen hebt of niet, met Falke sokken zijn je voeten altijd comfortabel warm. De Airport sokken van Falke zijn een begrip, niet alleen vanwege het comfort, maar zeker ook dankzij de lange levensduur en blijvende elasticiteit. Dankzij de innovatieve combinatie van hoogwaardige merinowol aan de buitenkant en huidvriendelijk katoen aan de binnenkant zorgen deze kousen voor een uitstekende temperatuurregeling en een buitengewoon draagcomfort. Naast de perfecte FALKE-pasvorm en de verstevigde belaste zones draagt een bijzonder vlakke teennaad bij aan een voortreffelijk draaggevoel.

Iets voor jou? 

Houd je van comfort en kwaliteit en ben je op zoek naar een mooie outfit voor bij je Falke sokken? Dan zijn de collecties van State of Art, Bugatti herenmode en Cast Iron waarschijnlijk echt iets voor jou! Bekijk ze online in onze webshop.