Naar boven

Fellows

Fellows

Fellows United online

Fellows United is een Nederlands kledingmerk dat zich uitstekend leent voor een mooie casual of smart casual look. Sinds de oprichting van Fellows United in 1993 door o.a. Jack van Gelder, kende het merk een succesvolle (internationale) groei. Met boegbeelden als Richard en Rob Witsche,Arthur Numan, Martijn Reuser en Regi Blinker is Fellows een merk dat erg in trek is bij mannen met een sportieve achtergrond. Jongensachtig casual

"Met Fellows blijf je jong en zo hoort het ook". Eén van de uitspraken van de organisatie achter Fellows United. Vandaar de keuze voor de profvoetballers Richard en Rob Witschge, Arthur Numan, Martijn Reuser en Regi Blinker als gezichten van dit kledingmerk. Bij Lodewijk Mode voor Mannen omschrijven wij de casual kleding van Fellows als sportief, speels en stijlvol.

Collectie 2019

Ook dit seizoen zie je veel blauwtinten in de collectie van Fellows. Daarnaast zie je ook veel vrolijke printen zoals vogel-en bloemenprinten, en grappige printen zoals brillen en flamingo's. Of je nou op zoek bent naar een polo, overhemd of trui dit seizoen kan je voor alle bovenkleding bij Fellows terecht. We verkopen Fellows alleen online.

Collectie Fellows

Je vindt bij ons online:

  • Fellows polo's
  • Fellows overhemden
  • Fellows truien