Naar boven

Fellows

Fellows

Fellows United online

Fellows United is een Nederlands kledingmerk dat zich uitstekend leent voor een mooie casual of smart casual look. Sinds de oprichting van Fellows United in 1993 door o.a. Jack van Gelder, kende het merk een succesvolle (internationale) groei. Met boegbeelden als Richard en Rob Witsche,Arthur Numan, Martijn Reuser en Regi Blinker is Fellows een merk dat erg in trek is bij mannen met een sportieve achtergrond. We verkopen het merk zowel in onze winkel als in de webshop.

Jongensachtig casual

"Met Fellows blijf je jong en zo hoort het ook". Eén van de uitspraken van de organisatie achter Fellows United. Vandaar de keuze voor de profvoetballers Richard en Rob Witschge, Arthur Numan, Martijn Reuser en Regi Blinker als gezichten van dit kledingmerk. Bij Lodewijk Mode voor Mannen omschrijven wij de casual kleding van Fellows als sportief, speels en stijlvol.

Collectie 2019

Fellows herken je deze winter aan de heldere blauwtinten. Vooral het kobaltblauw springt er direct uit. De collectie is ook dit seizoen weer sportief, en daardoor super om te combineren met zowel een nette broek als stoere spijkerbroek. Of je nou op zoek bent naar een polo, overhemd of trui dit seizoen kan je voor alle bovenkleding bij Fellows terecht. Dit seizoen verkopen we Fellows alleen online.

Collectie Fellows

Fellows biedt een complete collectie aan casual kleding. Denk aan:

  • Fellows polo
  • Fellows t-shirt
  • Fellows overhemd

Op dit moment is onze collectie in de winkel nog maar klein, wellicht wordt dit later in het seizoen nog aangevuld.