Naar boven

Fynch Hatton

Fynch Hatton truien en vesten

Fynch Hatton staat voor vrijheid en geeft je de keuze om je eigen stijl te creëren. Door de karakteriserende kleding van Fynch Hatton ben jij diegene die opvalt in de menigte. In de collectie is gebruik gemaakt van invloeden vanuit Afrika wat het spannend en zeer individueel maakt. Het assortiment verveelt nooit door het grote aanbod en de vele details in de kleding.

Casual of modebewust?

Een fleurige trui of een zakelijk geruit overhemd? Welke stijl je vandaag ook wilt dragen, Fynch Hatton heeft het allemaal. De collectie is eigenzinnig en de pasvorm is vaak wat ruimer.

Collectie 2018

In tegenstelling tot sommige andere merken houdt Fynch Hatton het juist bij de subtiele details. Wanneer je op zoek bent naar een ingetogen overhemd zit je dit seizoen helemaal goed bij Fynch Hatton. Qua kleur gaat het voornamelijk om lichtblauw, groen en grijs. Met daarop een hele subtiele print. Onze collectie dit seizoen bestaat uit overhemden en pullovers. Fynch Hatton is en blijft een mooi klassiek merk in onze bonneterie.

Vergelijkbare kledingmerken

Als de iets ruimere pasvorm van Fynch Hatton je goed zit, dan zit een merk als Bugatti jou waarschijnlijk ook als gegoten. Bekijk de collecties van dit mooie merk bij ons in de winkel!

Fynch Hatton