Naar boven

Gate One

Gate One jassen online

Gate One, ook wel G1 genoemd, is een jassenmerk dat hard aan de weg timmert. Het modemerk bevindt zich nog maar enkele jaren op de modemarkt maar laat een snelle groei zien. Aanvankelijk startte Gate One met een vrij klassieke jassenlijn, maar inmiddels zien we het merk ook de sportievere kant op gaan. Gate One jassen verkopen wij op dit moment alleen in onze kledingwinkel in Franeker. Kom langs voor persoonlijk advies. Koop je toch liever een jas online? Bekijk dan ons uitgebreide en actuele aanbod jassen in onze webshop!

Stijlvolle en sportieve jassen

Gate One jassen zijn hoogwaardige jassen met hoog draagcomfort. De collectie loopt uiteen van sportieve jacks tot nettere, degelijke jassen. Alle jassen zijn uitgewerkt met oog voor detail, zoals de toepassing van mooie sticksels en originele ritslijsten. Met elke jas van Gate One kom je goed gekleed voor de dag. 

Zomer 2017

Ook van Gate one hebben we dit voorjaar een prachtige, ingetogen collectie. Qua kleur gaat het vooral om blauw, altijd mooi en goed te combineren. De jassen zijn deze zomer kort, hebben mooie subtiele details en een sportieve twist. Of te wel naast dat de collectie mooi is, is hij ook nog eens super comfortabel.

Vergelijkbare kledingmerken

Ben je helemaal weg van de stijl van Gate G1 One? Dan vallen deze merken vast ook goed bij jou in de smaak: Gardeur, Baileys en Meyer!

Gate One  Gate One