Naar boven

HUGO BOSS

(58) (58 artikelen)
HUGO BOSS Hugo Boss
Het wereldberoemde merk Hugo Boss heeft zijn sporen dik verdient met zijn elegante en moderne collecties voor de stijlvolle man waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De designs zijn er op gericht een onberispelijke look te creëren voor zowel een zakelijke als casual of sportieve uitstraling. Van pakken tot jeans en van overhemden tot shirts, Hugo Boss biedt een grote verscheidenheid aan artikelen met elegante, eigentijdse pasvormen in luxe stoffen. Wij bij Lodewijk Mode voor Mannen zijn erg blij met dit merk in ons assortiment.

Hugo Boss

Het wereldberoemde merk Hugo Boss heeft zijn sporen dik verdient met zijn elegante en moderne collecties voor de stijlvolle man waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De designs zijn er op gericht een onberispelijke look te creëren voor zowel een zakelijke als casual of sportieve uitstraling. Van pakken tot jeans en van overhemden tot shirts, Hugo Boss biedt een grote verscheidenheid aan artikelen met elegante, eigentijdse pasvormen in luxe stoffen.    

Hugo Boss bij Lodewijk Mode voor mannen

Ook bij Lodewijk Mode kan dit toonaangevende merk voor mannen natuurlijk niet ontbreken! Zowel in onze winkel in Franeker als in onze webshop vind je de stijlvolle mode items van Hugo Boss terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie broeken van Hugo Boss voor heren? Of de elegante pakken en colberts van Hugo Boss voor heren? Kom gezellig bij ons langs in de winkel of ontdek de gehele collectie nu online in de webshop!