Naar boven

Immediate

Trouwen? Immediate Trouwpakken

Immediate is het nieuwste trouwpakkenmerk dat wij dit seizoen aan ons assortiment trouwpakken hebben toegevoegd. Immediate is een trouwpakkenleverancier die zich richt op kwaliteit, stijl en comfort. Met oog voor detail creëren ze de mooiste trouwpakken die netjes maar nonchalant gedragen worden. Zo zit jij niet alleen lekker in je vel, maar ook lekker in je pak tijdens de mooiste dag van je leven.

Dress to impress

"Dress to impress" de slogan van Immediate. En dat zie je terug in hun collectie. Stijlvol, modern en een tikkeltje stoer. Immediate houdt de modetrends nauwlettend in de gaten en geeft hier een geheel eigen, trendy, draai aan. In hun brede collectie zit een trouwpak voor vrijwel iedere man. Wees jezelf en kies het pak waar jij je prettig in voelt.

Collectie 2019

Immediate is een merk dat (trouw)pakken maakt voor mannen met stijl. De Immediate collectie 2019 biedt een palet aan blauwtinten, maar ook een aantal verrassende nieuwe kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. De Italiaanse pasvorm in combinatie met rijke, soepele stoffen zorgen voor een ‘perfect match’. De uitblinker is wat ons betreft het trouwkostuum in soepele jersey stof.

Afspraak maken?

Ben jij nieuwsgierig of Immediate jouw ultieme trouwpak in hun collectie heeft? Kom gerust langs of maak een vrijblijvende afspraak. Wij nemen de tijd voor je en adviseren je graag. Zit jouw trouwpak er niet tussen? Wij verkopen ook trouwpakken van andere merken zoals Masterhand, of kunnen desgewenst een trouwpak op maat laten maken.

 Op de hoogte zijn van de nieuwest trouwtrends voor 2019? Je vindt het in ons blog.