Naar boven

Immediate

Trouwen? Immediate Trouwpakken

Immediate is het nieuwste trouwpakkenmerk dat wij dit seizoen aan ons assortiment trouwpakken hebben toegevoegd. Immediate is een trouwpakkenleverancier die zich richt op kwaliteit, stijl en comfort. Met oog voor detail creëren ze de mooiste trouwpakken die netjes maar nonchalant gedragen worden. Zo zit jij niet alleen lekker in je vel, maar ook lekker in je pak tijdens de mooiste dag van je leven.

Dress to impress

"Dress to impress" de slogan van Immediate. En dat zie je terug in hun collectie. Stijlvol, modern en een tikkeltje stoer. Immediate houdt de modetrends nauwlettend in de gaten en geeft hier een geheel eigen, trendy, draai aan. In hun brede collectie zit een trouwpak voor vrijwel iedere man. Wees jezelf en kies het pak waar jij je prettig in voelt.

Zomercollectie 2017

Grijs, turquoise en donkerblauw zijn de kleuren van de trouwpakken dit seizoen. Deze kleuren sluiten perfect aan bij de tijd van het jaar en dus een feestje om te mogen dragen op je trouwdag. Het mag dit seizoen net allemaal iets meer zijn dan normaal, denk aan een driedelig kostuum, details in het kostuums en zelfs een subtiele print. Allemaal gemaakt voor jouw mooiste dag van je leven!

Afspraak maken?

Ben jij nieuwsgierig of Immediate jouw ultieme trouwpak in hun collectie heeft? Kom gerust langs of maak een vrijblijvende afspraak. Wij nemen de tijd voor je en adviseren je graag. Zit jouw trouwpak er niet tussen? Wij verkopen ook trouwpakken van andere merken zoals Masterhand, of kunnen desgewenst een trouwpak op maat laten maken.

 Immediate